Lyckad tillväxtresa för Hallins tack vare digital transformation med Microsoft 365

2024-02-12
Hallins 28

Hallins Group ville växa och flytta en del av sin tillverkning till Tjeckien, vilket krävde en digital transformation för att säkra sina IT-system och internkommunikation.

Hallins valde oss på INVID som sin IT-partner, och vi inledde samarbetet med en inspirationsworkshop. Tillsammans planerade vi olika projekt och aktiviteter, för att bland annat utveckla IT-infrastrukturen och interna system.

Den digitala transformationen ledde till en effektivare verksamhet och bättre sammanhållning genom en gemensam IT-plattform.

Hallin Groups VD Christer Hallin bekräftar att detta var avgörande för företagets tillväxtresa.

Läs mer om Hallins lyckade tillväxtresa här
Hallins 4

Nyheter

2024-02-29

Välkommen på seminarium om NIS 2 i Jönköping den 27/3

Se till att inte gå miste om denna viktiga aktivitet, på vårt huvudkontor i Jönköping, som ger dig klara svar på om din organisation omfattas av NIS 2, samt hur du kan förbereda dig för detta om så är fallet!
2024-02-28

Engagerat seminarium i Värnamo om digital transformation via AI och automatiseringar!

I förra veckan, fredagen den 23 februari, höll vi ett seminarium på Gummifabriken i Värnamo. Det var fyllt av engagerade deltagare och livliga diskussioner.
2024-02-23

Future of Clients in an AI world

Våra samarbetspartners Lenovo och AMD laddar för en kommande roadshow. Och fredagen den 8/3 är turen kommen för ett spännande seminarium, i Göteborg.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.