Gör IT Enkelt.
Tillsammans.

Du kanske vet vart du ska. Men inte hur du tar dig dit? Vi hjälper dig framåt. Tillsammans på den digitala vägen.

Group 1

Bekymmersfri IT

Med en högpresterande, trygg, säker, proaktiv och stabil IT-miljö kan du fokusera på det du är bäst på. Resten tar vi hand om.

It Säkerhet Vit

IT- och Informationssäkerhet

Noll intrång, noll stillestånd och noll dataförluster. Det är vår vision. Vi erbjuder säkerhetslösningar för dig med krav på information- och cybersäkerhet.

Smarta Processer

Smarta processer

Lösningar digitaliseras och automatiseras dagligen. Det skapar förutsättningar för en effektivare vardag. Vi hjälper dig att driva din digitala transformation på ett smart sätt.

Guide till lyckat förändringsarbete i din verksamhet

E-BOK | AFFÄRSSYSTEM

 

E Bok Affärssystem Guide Till Lyckat Förändringsarbete I Din Verksamhet

Vägen till goda affärer som ger mer smak

REFERENS | BUBS GODIS

"Införandet av Power BI som beslutsstöd med smart integration mot affärssystemet Pyramid har medfört att vi kan nyttja säker analysdata med hög tillförlitlighet som fungerar som ett visuellt och tilltalande verktyg.

Det möjliggör att vi kan ställa ett antal variabler mot varandra som skapar viktigt underlag för optimering av företagets verksamhet.”.

Stefan Idrén, Export Manager vid BUBS Godis AB

BUBS Godis - INVID Gruppen

Se referensen
Bubs Godis 1 1
Bubs Godis 1100X 2 (1)
Bubs Godis 1100X 5
Fsg
Hallins Logo
Happy Homes
Electro Elco Logotyp

Några av våra kunder som lyckats väldigt bra

REFERENS | SE VÅRA REFERENSER

Se referenser

Aktuellt

Nyheter

Välkommen på seminarium om NIS 2 i Jönköping den 27/3

Se till att inte gå miste om denna viktiga aktivitet, på vårt huvudkontor i Jönköping, som ger dig klara svar på om din organisation omfattas av NIS 2, samt hur du kan förbereda dig för detta om så är fallet!
Karriär

INVID Stockholm söker två konsulter

INVID Stockholm behöver stärka upp sitt lag med ytterligare kompetenta medarbetare och söker därför två lyhörda, nyfikna och ödmjuka konsulter med Microsoft-inriktning för placering vid vårt kontor i Sickla alternativt hos våra kunder. Är du en utpräglad lagspelare som har några års erfarenhet av Kundservice på IT-system? Då kanske du är en av dom två vi söker!
Kunskapsbank

Digitala transformationsprojekt och nyupptäckta odlingar!

Träffa Pierre Lundgren, en spetskonsult som verkligen brinner för att odla kunders tillväxtmål via digitala transformationsprojekt, plus egenodlade grönsaker på fritiden.
2024-04-29 - Jönköping

SharePoint-utbildning för administratörer

Jobbar du med Microsoft 365 och vill lära dig mer om hur du skapar rätt förutsättningar för din organisation i SharePoint Online? I någon av rollerna som IT-administratörer, systemadministratörer, och IT-supportpersonal, som ansvarig för att hantera och konfigurera SharePoint-miljöer?
2024-04-25 - Jönköping

Power BI introduktionsutbildning

Jobbar du med data och vill veta mer om hur du kan analysera, visualisera och presentera detta på ett effektivt och snyggt sätt? Och vill få insikter i er affärsdata för att kunna fatta bättre beslut?
2024-04-18 - Jönköping

SharePoint-utbildning för redaktörer

Jobbar du med Microsoft 365, och vill lära dig mer om hur du får ut det mesta av SharePoint Online? Har du dessutom någon av rollerna redaktör, innehållsskapare och/eller kommunikatörer, och vill kunna använda SharePoint Online maximalt för att skapa, hantera och publicera nyheter och innehåll? Grattis, i så fall borde denna utbildning matcha ditt önskemål till 100 %!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.