Gör IT Enkelt.
Tillsammans.

Du kanske vet vart du ska. Men inte hur du tar dig dit? Vi hjälper dig framåt. Tillsammans på den digitala vägen.

Group 1

Bekymmersfri IT

Med en högpresterande, trygg, säker, proaktiv och stabil IT-miljö kan du fokusera på det du är bäst på. Resten tar vi hand om.

It Säkerhet Vit

Cybersäkerhet

Noll intrång, noll stillestånd och noll dataförluster. Det är vår vision. Vi erbjuder säkerhetslösningar för dig med krav på information- och cybersäkerhet.

Smarta Processer

Smarta processer

Lösningar digitaliseras och automatiseras dagligen. Det skapar förutsättningar för en effektivare vardag. Vi hjälper dig att driva din digitala transformation på ett smart sätt.

Guide till lyckat förändringsarbete i din verksamhet

E-BOK | AFFÄRSSYSTEM

 

E Bok Affärssystem Guide Till Lyckat Förändringsarbete I Din Verksamhet

Vägen till goda affärer som ger mer smak

REFERENS | BUBS GODIS

"Införandet av Power BI som beslutsstöd med smart integration mot affärssystemet Pyramid har medfört att vi kan nyttja säker analysdata med hög tillförlitlighet som fungerar som ett visuellt och tilltalande verktyg.

Det möjliggör att vi kan ställa ett antal variabler mot varandra som skapar viktigt underlag för optimering av företagets verksamhet.”.

Stefan Idrén, Export Manager vid BUBS Godis AB

BUBS Godis - INVID Gruppen

Se referensen
Bubs Godis 1 1
Bubs Godis 1100X 2 (1)
Bubs Godis 1100X 5
Fsg
Hallins Logo
Happy Homes
Electro Elco Logotyp

Några av våra kunder som lyckats väldigt bra

REFERENS | SE VÅRA REFERENSER

Se referenser

Aktuellt

Nyheter

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
Karriär

INVID Stockholm söker två konsulter

INVID Stockholm behöver stärka upp sitt lag med ytterligare kompetenta medarbetare och söker därför två lyhörda, nyfikna och ödmjuka konsulter med Microsoft-inriktning för placering vid vårt kontor i Sickla alternativt hos våra kunder. Är du en utpräglad lagspelare som har några års erfarenhet av Kundservice på IT-system? Då kanske du är en av dom två vi söker!
Kunskapsbank

Digitala transformationsprojekt och nyupptäckta odlingar!

Träffa Pierre Lundgren, en spetskonsult som verkligen brinner för att odla kunders tillväxtmål via digitala transformationsprojekt, plus egenodlade grönsaker på fritiden.
2024-06-04 - Anderstorp

Lägg grunden för framgångsrik AI

Seminarium på Hotell Åsen i Anderstorp med fokus på framgångsrik AI! Varmt välkommen till ett inspirerande seminarium där vi på INVID ger konkreta exempel på hur vi har hjälpt våra kunder med att stärka sin konkurrenskraft via sin digitala transformation genom AI och automatiseringar av olika verksamhetsprocesser på flera smarta sätt.
2024-05-31 - Digitalt

Förebygg och förhindra olika typer av säkerhetsattacker

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt väg för att säkra upp din IT-infrastruktur, innan det är för sent! Vi på INVID och HPE hälsar dig hjärtligt välkommen till ett högaktuellt webinar under maj månads sista förmiddag, med fullt fokus på lösningar för förebyggande IT-säkerhet.
2024-05-24 - Värnamo

Lägg grunden för framgångsrik AI

Seminarium hos INVID Värnamo med fokus på framgångsrik AI! Varmt välkommen till ett inspirerande seminarium där vi på INVID ger konkreta exempel på hur vi har hjälpt våra kunder med att stärka sin konkurrenskraft via sin digitala transformation genom AI och automatiseringar av olika verksamhetsprocesser på flera smarta sätt.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.