Intranät

Inspirera, kommunicera och samarbeta – tillsammans

Intranät - INVID Gruppen

Nöjdare medarbetare gör ett bättre arbete

Ett intranät är ett socialt företagsnätverk och en samarbetsplattform. Det är till för att engagera, informera och koppla samman din globala arbetsstyrka i en en säker miljö. Där kan team diskutera, arbeta, umgås och få kontakt med rätt information.

Vi hjälper dig att skapa en enkel, men ändå effektiv plattform för intern kommunikation och samarbete inom hela organisationen.

Vi hjälper dig ta reda på vad du behöver

Med hjälp av en nuläges- och behovsanalys hjälper vi dig att ta reda på vad du behöver, kanske är det en plattform för att kommunicera på ett enkelt sätt med dina medarbetare?

Med ett intranät på SharePoint skapar vi stora möjligheter för din organisation att stödja medarbetarna med ett digitalt arbetsplatsverktyg.

Det ger dom möjlighet att ta del av och hålla sig uppdaterade på vad som händer i bolaget - oavsett var de befinner sig.

Syftet med ett intranät är att underlätta medarbetarnas vardag genom att tillgängliggöra och förenkla arbetsuppgifter, vilket skapar effektivitet och mer tid över åt det som är viktigt.

Vi hjälper dig - Intranät - INVID Gruppen

Personalisering med hjälp av Microsoft 365 

SharePoint är tätt integrerat med Microsoft 365 och därmed lätt att koppla till det personliga, exempelvis genom integration till teams med flöden för egna filer, vilket gör det möjligt att göra anpassningar på individnivå.

Vi utbildar dig i plattformen för att du ska kunna administrera lösningen själv, vilket är en stor fördel med Sharepoint.

Du är inte heller på något vis låst till oss som leverantör, du äger lösningen och vad som händer med den.

Sharepoint - Intranät - INVID Gruppen

Vi på INVID har hög kompetens inom SharePoint och hjälper till att ta reda på vad just du behöver för att skapa tydligare kommunikation och effektivisera verksamheten. Hör av dig!

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.