Digitala mötesrum

En högkvalitativ business-lösning som skapar förutsättning för bra  digitala möten

Digitala Mötesrum 1

Upplever du att mycket av din tid tillbringas på resande fot till olika möten?

Vill du öka effektiviteten i en vardag full av möten? Det finns en lösning. Att träffa kollegor, kunder och leverantörer är en väsentlig del av vardagen, men när det gäller rutinmässiga möten finns oceaner av tid att spara.

Med en högkvalitativ business-lösning för digitala mötesrum kan ni ses digitalt med bra förutsättningar.

Solida och kompletta paketeringar

Vi erbjuder solida och kompletta paketeringar för digitala möten i konferensrum. Baserat på produkter från Crestron, ledande leverantör av digitala mötesrum, har vi tagit fram en flexibel och enkel plug and play-lösning med en optimal ljud-och videoupplevelse med en av marknadens bästa standarder och kvalitet.

Det här är en lösning som integrerar ett helt rum med hårdvara, kablage och adaptering. Vi hjälper till med installation, driftsättning och service. Med lösningar från Crestron skapar vi möjligheter för videokonferenser, trådlösa presentationer och smart rumskontroll från vilken enhet som helst.

Med den här lösningen gör det ingenting om du glömt datorn hemma. Med en Crestron enhet på bordet kan du ändå driva mötet precis som vanligt.

Digitala Mötesrum 4

Paketeringar

Vi har prisvärda lösningar för dig med mindre mötesrum eller för dig som vill börja smått. Men vi tar också fram bra, skräddarsydda alternativ för dig med behov av större och mer komplexa lösningar. När vi identifierat ditt behov tar vi fram ett förslag som passar just dig och ditt team.

Vi erbjuder ett komplett paket för video- och telefonmöten med stöd för Microsoft Teams eller Zoom i mindre mötesrum med hårdvara, kablage och adaptering för de vanligaste anslutningarna.

För att underlätta installation, driftsättning och service ingår även ett kopplingsschema. Paketet kan kompletteras med molntjänsten Crestron XiO Cloud för att hantera och övervaka rummets teknik från distans.

Digitala Mötesrum 3

Kontakta oss för solida och kompletta paketeringar för digitala möten i konferensrum!

Sebastian Prien

Småland

Sebastian Prien

Säljare

+46 (0)36-440 54 64

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.