AMEa Etablering

Underlättar integrationsprocesser och sköter dokumentation och uppföljning kring mottagning av ny­an­län­­da

AMEa Etablering - INVID Gruppen

AMEa etablering skapar möjligheter för dig som handläggare att arbeta mer effektivt och strukturerat med dokumentation av ärenden.

Önskar du dig ett webbaserat system som underlättar integrationsprocesser och sköter dokumentation och uppföljning kring mottagning av ny­an­län­­da?

Då är AMEa etablering lösningen på dina problem. Det användarvänliga systemet skapar möjligheter för dig som handläggare att arbeta mer effektivt och strukturerat med dokumentation av ärenden.

Det innebär att du kommer kunna ge bättre, snabbare och mer korrekt information till de personer du arbetar med och andra berörda aktörer.

Men hur fungerar det?

När du har lagt in all relevant persondata kan du föra löpande noteringar i ärendet. Du kan ladda upp externa dokument och koppla dem till en individ eller ett hushåll.

Genom att koppla ihop individer till familjer eller hushåll kan du hantera dem i grupp. I systemet kan du skapa egna checklistor som används under hela etableringsprocessen för att hålla koll på vad som är gjort och vad som behöver göras.

Checklistan blir tillgänglig för varje individ, vilket gör att varje enskild person kan följa processen under etableringstiden.

AMEa Etablering - INVID Gruppen (2)

Varför är AMEa Etablering lösningen för mig?

Du har tillgång till din data dygnet runt, oavsett var du är. Checklistan gör att du får en tydlig överblick över arbetsprocessen och minskar risken för missade moment.

Det underlättar i sin tur introduktion av nya medarbetare och är en faktor som gör att ditt arbete blir mer kvalitativt.

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår användarsupport som kan hjälpa dig via telefon, e-post eller fjärrstyrning av din dator.

Vi skickar ungefär tio nyhetsbrev per år och erbjuder kostnadsfria användarträffar.

AMEa Etablering - INVID Gruppen (1)

Så, vill du ha en mer effektiv och produktiv vardag? Hör av dig till oss!

Kontakta oss om ett system som underlättar integrationsprocesser och sköter dokumentation och uppföljning kring mottagning av ny­an­län­­da!

Linus Berglund

Småland

Linus Berglund

Affärsomådeschef - Verksamhetsstöd

+46 (0)36-440 54 37

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.