AMEa WEb

Ett system för smidig och effektiv insamling och hantering av persondata

AMEa WEb - INVID Gruppen

Effektivisera det administrativa arbetet

Arbetar du inom kommunala arbetsmarknadsenheter och behöver ett system för smidig och effektiv insamling och hantering av persondata?

Vår användarvänliga SaaS-lösning AMEa WEb möjliggör precis det.

I AMEa samlas uppgifterna i ett stort deltagarregister där du och utvalda användare kan ta del av historik, noteringar, brev och dokument som är kopplade till specifika deltagare.

I AMEa kan du dokumentera och följa upp arbeten och din rapportering görs snabbt och enkelt till nationella system som Kolada och INUK (Dua). Systemet har funnits med länge men utvecklas och förbättras ständigt tillsammans med våra användare.

Integreras med myndigheter

AMEa kan integreras med andra myndigheter och arbetsgivare som exempelvis erbjuder arbetsträning för att skapa enkel kommunikation gentemot deltagare via brev, SMS och e-post.

AMEa är ett journalhanteringssystem med hög sekretess och säkerhet där vi tillämpar tvåfaktorsautentisering och drift i egen drifthall.

Stock Photo Group Of Coworkers During A Brainstorming Session At A Coffee Shop 1675199065

Men hur fungerar det?


Du abonnerar på tjänsten där drift, datalagring, säkerhetskopiering, användarsupport och vidareutveckling ingår. Det är du som bestämmer vem eller vilka som ska ha tillgång till vilken information.

När eller om projekt genomförs av flera kommuner eller tillsammans med myndigheter kan du addera nya användare till tjänsten och dela informationen.

AMEa WEb - INVID Gruppen (1)

Varför ska du använda AMEa Web?

Du får en inledande utbildning i ett användarvänligt system. Du har tillgång till din data dygnet runt, året runt och oavsett plats.

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår användarsupport som kan hjälpa dig via telefon, e-post eller fjärrstyrning av din dator.

Vi skickar ungefär tio nyhetsbrev per år och erbjuder kostnadsfria användarträffar.

Vi på INVID tror att AMEa är precis vad du behöver för en mer effektiv och produktiv vardag. Och vi hjälper dig på vägen!

Kontakta oss om du vill effektivisera administrativa arbeten inom kommunala arbetsmarknadsenheter!

Linus Berglund

Småland

Linus Berglund

Affärsomådeschef - Verksamhetsstöd

+46 (0)36-440 54 37

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.