Rådgivning och strategi

Vi hjälper företag till en smartare och produktivare vardag

Rådgivning och strategi - INVID Gruppen

”Även den bästa av idrottare behöver en coach.”

Vår primära målsättning är att med strategisk rådgivning, utbildning, design, implementation och förvaltning av digitala lösningar hjälpa våra kunder i deras digitala transformationsresa till en smartare, produktivare och effektivare vardag med hög kvalitet och ökad lönsamhet.

När det är dags för digitalisering av din verksamhet kommer du troligtvis behöva hjälp. Vi på INVID hjälper dig och ditt företag att ta er an de utmaningar som ni står inför. Digitalisering är en djungel av lösningar och arbetssätt; och vi hjälper dig identifiera var ni behöver börja.

Många av de processer ni arbetar med idag kan enkelt digitaliseras

Idag är vi många som har svårt att få vardagen att gå ihop och ser därför ett värde i att digitalisera processer och arbetssätt. Men utan en digitaliserings-strategi är risken stor att du misslyckas. 

Har du också svårt att få tiden att räcka till? Kanske har ni många tidskrävande processer, utmaningar i kommunikation, schemaläggning, administration och ärendehantering?

Många av de processer ni arbetar med idag kan enkelt digitaliseras.

Digitalisering - Rådgivning och strategi - INVID Gruppen

Nulägesanalys

Vi börjar med en gemensam workshop där vi identifierar de utmaningar ni står inför. Där lyfter vi frågor som hur ni vill jobba, vilken erfarenhet som finns i bolaget, vilka digitala lösningar ni redan använder samt vilka som är de bästa och mest aktuella verktygen för just er.

Genom att analysera nuläget kan vi hitta rätt riktning och mål med er digitaliseringsresa och vi är med som en objektiv och strategisk digital partner hela vägen. Vill du börja redan idag?

Nulägesanalys - Rådgivning och strategi - INVID Gruppen

Kontakta oss för rådgivning och strategi om du vill digitalisera din verksamhet!

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.