AMEa - Programvaror för arbetsmarknadsenheter

Underlättar och effektiviserar administrativt arbete för dig som arbetar på en kommunal arbetsmarknadsenhet

AMEa - INVID Gruppen

Programvaror som underlättar och effektiviserar administrativt arbete

AMEa är programvaror som underlättar och effektiviserar administrativt arbete för dig som arbetar på en kommunal arbetsmarknadsenhet.

I stället för att lägga fokus på krånglig teknik, installationer, uppdateringar och supportsamtal kan du lägga fokus på dina arbetsuppgifter.

Systemen är webbaserade molntjänster och vi tar ansvar för drift, lagring och säkerhetskopiering av data, användarstöd och vidareutveckling av tjänsterna.

Men hur fungerar det? Det är enkelt. Du betalar en fast månadskostnad och kan enkelt skala systemet efter behov och budget.

Varför ska du ha AMEa?

Varför ska du ha AMEa? Våra konsulter som utvecklar programvaror för arbetsmarknadsenheter har stor erfarenhet inom området och känner till de utmaningar som finns och behöver hanteras.

Utöver att leverera programvaror kan vi bidra med stöd, förslag och nya lösningar som kan utveckla programvaran att passa dig ännu bättre.

AMEa har ett stort antal standardrapporter såsom KAA, vilket underlättar rapportering till verksamhetschefer och politiker samt har funktioner som uppslag mot SPAR - vilket möjliggör snabbare handläggning och insatser, för en mer sömlös kedja av information.

AMEa följer ISO27001 och GDPR.

AMEa - INVID Gruppen (1)

Är du nyfiken?

Läs mer om våra AMEa-programvaror här.

Kontakta oss om du vill få tillgång till ett system som underlättar och effektiviserar administrativa uppgifter på en kommunal arbetsmarknadsenhet.

Linus Berglund

Småland

Linus Berglund

Affärsomådeschef - Verksamhetsstöd

+46 (0)36-440 54 37

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.