Digital Signage

Hjälper dig informera, inspirera, sälja, hjälpa och interagera

Digital Signage 1

Digitala skyltar

Digitala skyltar hjälper dig informera, inspirera, sälja, hjälpa och interagera. Du kan placera skärmar över hela världen som du styr med några knapptryck - med mjukvaran Smartsign kan du enkelt rikta ditt budskap till kunder och medarbetare där de är just nu.

Med digital signage kommunicerar du med en smart och flexibel tjänst

Med digital signage kommunicerar du med en smart och flexibel tjänst. Smartsign är lätt att använda och du kan publicera relevant information när och var du vill och dessutom till flera enheter samtidigt.

Lösningen bidrar till ökad effektivitet och tydligare information och har bra funktioner för grafisk utformning, prioritering på material och schemaläggning. I systemet kan du schemalägga meddelanden i realtid och enkelheten gör att fler i bolaget kan kommunicera på rätt plats, i rätt tid.

Digital Signage 2

Smartsign är en molnlösning som är enkel att installera och hantera

Behöver du stöd vid installation finns en enkel kom i gång-guide tillgänglig.

I lösningen kan du prioritera informationen, vilket betyder att du kan ha en lägsta prioritet som alltid rullar på skärmen, men om du har viktig information att pusha ut kan du sätta en högre prioritet på den för att den ska visas utan att behöva ställa om helt.

Lösningen är optimal för dig som vill ha ett enkelt sätt att kommunicera till kunder och medarbetare, som du med lätthet kan anpassa på egen hand och som dessutom kan styras via din mobiltelefon.

Digital Signage 3

Kontakta oss om du vill rikta ditt budskap enkelt till kunder och medarbetare där de är just nu!

Sebastian Prien

Småland

Sebastian Prien

Säljare

+46 (0)36-440 54 64

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.