Microsoft 365

Förenkla din och dina medarbetares vardag

Microsoft 365 1 (2)

Vill du förenkla din och dina medarbetares vardag?

Med Microsoft 365 kan du digitalisera och effektivisera företagets processer, vilket innebär att du i framtiden kan samarbeta på ett enklare och effektivare sätt samt att du slipper lägga tid på onödig administration och kan i stället skapa tid för värdeskapande arbete.

Hur ska ni gå tillväga?

Du och ditt team pratar mycket om hur ni kommunicerar i bolaget. Det finns mycket utmaningar, och information når sällan hela organisationen samtidigt, vilket skapar onödiga frågetecken internt. Ni kommer fram till att det är en digitaliseringsresa som behöver göras. Men hur ska ni gå till väga? Vilka steg behöver ni ta?

Du är inte ensam. Visste du att en tredjedel av alla som vill digitalisera delar av affären saknar målsättning med digitaliseringen?

Utan mål kommer det bli svårt eller till och med omöjligt att nå dit ni vill. Men oroa dig inte, vi hjälper dig! Med hjälp av oss på INVID kan du sätta tydliga mål för er digitaliseringsresa.

Microsoft 365 3

Vi sätter upp en strategi tillsammans

Rent praktiskt sätter vi upp en strategi tillsammans, som syftar till att effektivisera processer utifrån de utmaningar ni har i dagsläget. Det kan handla om projekthantering; hur lagrar vi filer? Hur jobbar vi med våra projekt? Hur kommunicerar vi i tvärfunktionella team?

Microsoft 365 2

Kontakta oss om du vill förenkla din och dina medarbetares vardag!

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.