Effektiv klientförsörjning

Högkvalitativ leverans av standardiserad hårdvara i kombination med en hel livscykelplan tillsammans med support och underhåll

Effektiv Klientförsörjning 2

En hel livscykelplan tillsammans med support och underhåll

Vill du ha en grön, säker och produktiv klientförsörjning?

Med tjänsten Effektiv klientförsörjning erbjuder vi dig just det, effektiv klientförsörjning från beställning till leverans av en slutkonfigurerad enhet samt återtag, datadestruktion och återanvändning eller återvinning av skrotad utrustning.

Kompletterat med tjänsten Effektiv IT-arbetsplats säkerställer vi högkvalitativ leverans av standardiserad hårdvara i kombination med en hel livscykelplan tillsammans med support och underhåll.

Hur går det till?

Det är enkelt, först bestämmer du vilka enheter du vill standardisera på, sen behöver du bara beställa så ser vi till att enheten registreras i din IT-miljö.

Med våra färdigkonfigurerade lösningar och funktioner behöver du inte lägga onödig tid på att installera och ställa in olika parametrar. Allt är klart för att användas direkt och nödvändiga instruktioner finns tillgängliga på ett pedagogiskt sätt.

Effektiv Klientförsörjning 1 (1)

Ingen handpåläggning

Enheter du beställt till dina kollegor kan levereras direkt till slutanvändaren utan handpåläggning från dig.

Effektiviseringsvinsterna det innebär kan beräknas till ett par timmar per klient, vilket skapar förutsättningar för en högre produktivitet i organisationen.

Enheten blir dessutom inventariebokförd som underlag för kontering. Om du har ett behov av att beställa en stor mängd enheter löpande har vi lagerhantering med kundreserverade produkter, utan långa väntetider.

Du slipper bekymmer med utrangerad utrustning och risk för dataförluster och spridning av företagskritisk information. Skrotade IT-hårdvaror utgör säkerhetsrisker.

Utan datadestruktion är risken att information som inloggningar, e-postmeddelanden, dokument, bankdetaljer, GDPR-känslig och annan viktig eller kritisk affärsinformation kommer i helt fel händer. Tjänstens tillhörande datadestruktioner sker enligt strikta rutiner för att säkerställa att inget kommer i orätta händer.

När utrustningen inte längre uppfyller dina krav tar vi tillbaka den och förlänger livstiden på utrustningen tack vare återanvändning på en marknad med lägre krav.

I processen ingår även säker datadestruktion. I de få fall utrustningen inte går att återanvända (ca 2 %) har vi en miljöcertifierad process för återvinning. Med denna tjänst är du med och bidrar till en mer hållbar värld.

Effektiv Klientförsörjning 3

Välkommen att kontakta oss för effektiv klientförsörjning!

Sebastian Prien

Småland

Sebastian Prien

Säljare

+46 (0)36-440 54 64

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.