INVID Moduler

Stor mängd som minimerar antal stödsystem

INVID Moduler - INVID Gruppen

Moduler som skapar möjligheter för dig

Pyramid Business Studio är ett affärssystem med ett femtiotal fristående moduler som skapar enorma möjligheter. Ett affärssystem ska anpassas efter verksamheten, inte tvärtom.

Eftersom det finns många olika typer av branscher är det svårt att välja ett specifikt affärssystem som fungerar för hela organisationens behov, vilket gör att det är väldigt vanligt att organisationen kompletterar sitt affärssystem med flera olika stödsystem för att täppa till det luckor som affärssystemet lämnar efter sig.

INVID har utöver affärssystemet ett stort utbud av integrationer som adderar värde till din verksamhet.

Kompletteringar och anpassningar

Vi på INVID har byggt upp ett stort bibliotek av de vanligaste och viktigaste tjänsterna för att komplettera Pyramid, för att du ska kunna anpassa ditt nya affärssystem efter ditt behov. Du ska inte behöva byta affärssystem för att växa i din organisation. Modulerna är uppbyggda med standardiserade integrationer för att fungera för alla.

Invid Moduler 2

Färdigpaketerade lösningar

Det finns också färdigpaketerade lösningar att välja bland, exempelvis med Qpick WMS, Power-BI, integration mot andra system som Jetshop eller Klarna kombinerat med hårdvaruleverans och support.

Tack vare sömlösa integrationer behöver du aldrig lära dig ett nytt system utan kan arbeta som vanligt i Pyramid. Med andra ord, enkla integrationer med smarta funktioner som förenklar din vardag och ger dig tid över till annat.

Psst. Är du systemägare med stor kunskap om dina kunders utmaningar, och har ett specifikt integrationsbehov? Hör av dig, vi hjälper dig att bygga en standardiserad integration som skapar värde.

Invid Moduler - INVID Gruppen (1)

Kontakta oss om du vill ha hjälp med att anpassa ditt affärssystem efter verksamhetens behov!

Joacim Antonsson

Småland

Joacim Kickén

Säljare

+46 (0)36-440 54 07

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.