Seminarium om digital transformation och automation i praktiken

2023-11-03
ROI - Automatisering (DPA/RPA) - INVID Gruppen

Varmt välkomna till detta korta och inspirerande seminarium den 22/11 på Flora Workspace i Göteborg. Där kommer vi att dela konkreta exempel på hur vi har stöttat våra kunder i deras digitala transformationsresa, genom att automatisera deras verksamhetsprocesser på smarta sätt. Samtidigt har vi hjälpt dem att frigöra resurser för mer utvecklande arbetsuppgifter.

Efter givande och proaktiva diskussioner om flera spännande kundcase kommer vi avsluta dagen med en extra bonus - en välkomstgäst, nämligen Christian Folin, en av Frölunda Hockeys stöttepelare. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

Läs mer och anmäl dig till seminariet här
Frolundahcrgb

Kontakta Jan Lilljegren för mer information om seminariet

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2023-11-28

Ett lyckat offensivt seminarium i Jönköping med djupdykning inom AI och smarta IT-produktslösningar från Lenovo!

Den 23 november arrangerade vi på INVID ett välbesökt seminarium i Jönköping, där fokus låg på artificiell intelligens (AI) och innovativa IT-produktlösningar. Seminariet, som genomfördes i samarbete med Lenovo, attraherade över 40 entusiastiska deltagare.
2023-11-27

Intresserad och stor kundrepresentation på vårt seminarium om produktivitet i Göteborg den 22/11!

Den 22/11 samlades en stor skara av intresserade kunder för att lyssna på vårt seminarium om produktivitet. Det blev en energifylld och framgångsrik dag på Flora Workspace, och de fräscha lokalerna i hjärtat av Göteborg skapade en trivsam atmosfär!
2023-11-16

En aktiv dag och välbesökt monter på Karriärmässan i Borås den 15/11!

Den 15/11 var vi tre personer från INVID som befann oss på Högskolan i Borås. Det var Karriärmässan som stod på schemat, vilket resulterade i många härliga möten och dialoger med studenterna!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.