174A9403

En aktiv dag och välbesökt monter på Karriärmässan i Borås den 15/11!

2023-11-16

Den 15/11 var vi tre personer från INVID som befann oss på Högskolan i Borås. Det var Karriärmässan som stod på schemat, vilket resulterade i många härliga möten och dialoger med studenterna!

Vår ambition med dagen var att knyta kontakt med studenterna och att eventuellt få arbeta tillsammans i framtiden! 

Högskolan i Borås, Sandgärdet - Karriärmässan - INVID Gruppen

Mässan startade kl. 10.00 och pågick fram till kl. 15.00 och var placerade i två av Högskolan i Borås byggnader, nämligen Sandgärdet och Balder. 

Vi på INVID fick äran att stå inne i byggnaden Sandgärdet. Vilket var exemplariskt med tanke på att både Frida och Lukas från INVID, som var på plats, har studerat där. Och det var dessutom Sandgärdet som båda två höll till i när de studerade. 

Frida Hansson Uveborn och Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Frida läste systemvetare mellan 2006-2010 och Lukas studerade dataekonom mellan 2009-2022. 

Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

På mässan strömmade det med studenter som kom förbi och var nyfikna på INVID. Angelika från INVID var också på plats och fångade studenterna i ett tidigt skede när studenterna klev in i byggnaden.

Angelika Lyckare och Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Efter att Angelika guidat studenterna till vår monter tog Lukas över och berättade om sin dataekonom-utbildning samt resa på INVID. Hur han snabbt gick från student till anställd.

Angelika Lyckare och Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Angelika Lyckare - Karriärmässan - INVID Gruppen

Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Angelika Lyckare och Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Det blev härliga dialoger med studenterna och samtidigt många gemensamma nämnare som togs upp. Allt från programmering till kurser och lärare. 

Pyramid - Karriärmässan - INVID Gruppen

Dagen till ära hade vi en tävling för studenterna. Vinster var ett par Jabra Elite 3 Active True wireless-hörlurar. För att delta behövde studenterna besvara ett antal frågor och en utslagsfråga. Vinnaren i tävlingen blev Daniel Gustafsson, stort grattis! 

Vi hoppas att vi kommer att få träffa studenterna snart igen, antingen via praktik eller att de söker jobb hos oss på INVID. Så länge önskar vi lycka till! 💚

Nyheter

2024-07-12

Lyckad INVID IT Masters på Särö Golfklubb

52 deltagare från 49 företag skapade suveränt nätverkande - och två Hole-In-Ones!
2024-07-08

Seminarium om Industriproduktivitet i Anderstorp 17/10

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län, Enter Gislaved, Anderstorps Näringslivsförening, Gnosjö kommun, Gnosjöandans Näringsliv och ISIFLO bjuder vi på INVID in till ett seminarium med fokus på att förbättra och utveckla industriproduktiviteten!
2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.