INVID Gruppen

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss, välj nedan vilket kontor du vill komma i kontakt med. Behöver du hjälp med support, hittar du rätt kontaktuppgifter på vår supportsida.

Stockholm

Känn Dig alltid välkommen att kontakta oss på INVID Stockholm!

Du läser just nu om ett IT-företag som oftast är före sin tid. Vi har  exempelvis erfarenheter som sträcker sig ända bort till slutet av 1990-talet nät det gäller att leverera flexibla och säkra molntjänster i form  drift av lösningar i sina egna driftshallar.

Företagets ambition är att vara en lokal, trygg och förtroendeingivande  IT-partner med resurser att kunna växa tillsammans med dig som kund!

Vi består av engagerade medarbetare som levererar nytänkande  och användarvänliga lösningar som skapar kostnadseffektivitet och andra viktiga mervärden.

Lite längre ner på denna sida ser du hur du kan kontakta tre av våra medarbetare, nämligen VD Hans Skoglund, CFO Lena Skoglund samt Jonas Dahlin som verkar som Seniorkonsult.

Dessutom hittar du en karta som visar hur du hittar till vårt kontor i Sickla. I den gröna informationsrutan på kartan finner du lite praktiska kontaktuppgifter.

Välkommen att kontakta oss,  vi brinner för  att göra IT enkelt!

Vi ses i Sickla!

Hitta till INVID Stockholm

Varmt välkommen att besöka oss på INVID Stockholm! Du hittar oss på Planiavägen 11, strax bredvid Sickla köpcentrum. I den gröna informationsrutan på kartan finner du lite praktiska kontaktuppgifter.