Kontakta oss på INVID Stockholm

Du är alltid välkommen att kontakta oss, välj nedan vilket kontor du vill komma i kontakt med. Behöver du hjälp med support, hittar du rätt kontaktuppgifter på vår supportsida.

174A1164

INVID Stockholm

Du läser just nu om ett IT-företag som oftast är före sin tid. Vi har exempelvis erfarenheter som sträcker sig ända bort till slutet av 1990-talet när det gäller att leverera flexibla och säkra molntjänster i form av drift av lösningar i sina egna driftshallar.

Företagets ambition är att vara en lokal, trygg och förtroendeingivande IT-partner med resurser att kunna växa tillsammans med dig som kund!

Vi består av engagerade medarbetare som levererar nytänkande och användarvänliga lösningar som skapar kostnadseffektivitet och andra viktiga mervärden.

Branschvinnare 2022

Det blåser verkligen positiva vindar hos oss. Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut.

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

Vi på INVID i Stockholm är stolta över att ha tilldelats denna utmärkelse. Stort TACK alla medarbetare och kunder som gjort detta möjligt!

 * SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2 En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

INVID Stockholm Branschvinnare 2022

Lite längre ner på denna sida ser du hur du kan kontakta tre av våra medarbetare, nämligen VD och verksamhetsutvecklare Hans Skoglund, CFO Lena Skoglund samt Jonas Dahlin som verkar som Seniorkonsult.

Under kontaktuppgifterna till Hans, Lena och Jonas finner du även lite praktiska kontaktuppgifter till företaget.

Dessutom hittar du en karta som visar hur du hittar till vårt kontor i Nacka. 

Välkommen att kontakta oss, vi brinner för att göra IT enkelt!

Vi ses i Sickla!

Kontakta INVID Stockholm

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Lena Skoglund

Stockholm

Lena Skoglund

CFO

+46 (0)8-506 003 16

E-post

Jonas Dahlin

Stockholm

Jonas Dahlin

Senior konsult

+46 (0)8-506 003 09

E-post

Företag:
INVID Stockholm AB

VD:
Hans Skoglund

Org.nr:
556470-3907

Växel.nr:
08-506 003 00

Support.nr:
08-400 747 47

Mailadress växel:
info@invidstockholm.se

Mailadress support:
servicedesk@invid.se 

Besöksadress:
Planiavägen 11, Nacka 

Post- och faktureringsadress:
Planiavägen 11, 131 54 Nacka