INVID Gruppen

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss, välj nedan vilket kontor du vill komma i kontakt med. Behöver du hjälp med support, hittar du rätt kontaktuppgifter på vår supportsida.

Småland

INVID Småland  finns etablerade med sex kontor i Småland. I orterna Jönköping (huvudkontor), Anderstorp,  Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik.

Vi består av närmare 90 engagerade medarbetare som levererar nytänkande och användarvänliga lösningar som skapar kostnadseffektivitet och andra viktiga mervärden.

Verksamheten startades upp i Jönköping 1995 och vi är idag en av de största IT-aktörerna inom Jönköpings län.

Vår ambition är att vara en lokal, trygg och förtroendeingivande IT-partner med resurser att kunna växa tillsammans med våra kunder.

Lite längre ner på denna sida ser du kontaktuppgifter till tre av våra medarbetare, nämligen till VD André Prien, CFO Mats Nilsson och Richard Wahlstedt som är affärsutvecklare för Drift och Moln.

Dessutom en karta som visar hur du tar dig till vårt huvudkontor på A6-området i Jönköping.

I den gröna informationsrutan på kartan finner du lite praktiska kontaktuppgifter.

Välkommen att kontakta oss, vi brinner för  att göra IT enkelt!

Vi ses i Småland!

André Prien
VD - Småland och Gruppen

Mats Nilsson
CFO - Småland och Gruppen

Richard Wahlstedt
Affärsområdeschef - Småland

Hitta till INVID Jönköping!

Varmt välkommen att besöka oss på INVID Jönköping! Vi finns på totalt sex orter i Småland. I Jönköping,  Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik. Vårt huvudkontor hittar du på Batterigatan 16 och 18 på A6-området i Jönköping! I den gröna informationsrutan på kartan finner du lite praktiska kontaktuppgifter.