INVID Gruppen

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss, välj nedan vilket kontor du vill komma i kontakt med. Behöver du hjälp med support, hittar du rätt kontaktuppgifter på vår supportsida.

Göteborg

INVID Göteborg AB finns etablerade med två  kontor i Västra Götalands län. I Göteborg (huvudkontor) och i Tollered utanför Alingsås.

Vi är en etablerad och framgångsrik IT-aktör i Västsverige med ett mångfacetterat tjänsteutbud.

Du läser just nu om ett IT-företag som oftast är före sin tid. Vi har exempelvis erfarenheter som sträcker sig ända bort till slutet av 1990-talet när det gäller att leverera flexibla och säkra molntjänster i form drift av lösningar i sina egna driftshallar.

Företagets ambition är att vara en lokal, trygg och förtroendeingivande IT-partner med resurser att kunna växa tillsammans med dig som kund!

Vi består av engagerade medarbetare som levererar nytänkande och användarvänliga lösningar som skapar kostnadseffektivitet och andra viktiga mervärden.

Lite längre ner på denna sida ser du kontaktuppgifter till två av våra medarbetare, nämligen till VD Börje Ljungberg och Ingvar Ljungberg som verkar som Konsultchef.

Dessutom hittar du en karta som visar hur du hittar till vårt huvudkontor i Västra Frölunda. I den gröna informationsrutan på kartan finner du lite praktiska kontaktuppgifter.

Välkommen att kontakta oss,  vi brinner för att göra IT enkelt!

Vi ses i Göteborg och Tollered!

Ingvar Ljungberg
Konsultchef - Göteborg

Hitta till INVID Göteborg!

Varmt välkommen att besöka oss på INVID Göteborg! Vårt huvudkontor hittar du på Topasgatan 1 i Västra Frölunda. För mer information, klicka på den gröna pilen på kartan.