Inbjudan till ett offensivt seminarium om cybersäkerhet - kryddat med ett spännande SHL-smålandsderby!

2023-09-14
Bild Nr 1 Low

Cybersäkerhet är ett stort bekymmer för företag idag. De digitala hoten blir mer avancerade och förändras snabbt, vilket kan ha katastrofala konsekvenser om säkerheten inte är tillräcklig.

Du som ledare har en central roll i att skydda din organisation och dina intressenter och kunder.

Vårt cybersäkerhetsseminarium som vi kommer att hålla den 5/10 i Husqvarna Garden ger dig chansen att förstå dagens hot och hur du och ditt företag kan förstärka organisationen med en proaktiv och strategisk cybersäkerhetsstrategi.

Möt vår seminarieföreläsare, Vetton Gramozi, som är teamledare inom cybersäkerhet. Vetton är en affärsjurist med tidigare erfarenhet som jurist och konsult inom IT-juridik och compliance. Med en gedigen bakgrund inom IT- och informationssäkerhet är han en expert inom området. Det är en utmärkt möjlighet att lyssna på och interagera med Vetton – missa inte det!

Att vi sedan kryddar inbjudan med att bjuda dig på ett rafflande SHL-smålandsderby mellan HV71 och Växjö Lakers gör väl knappas saken sämre, eller vad säger du?

Nyheter

2024-04-26

Två möjligheter till kundorienterade produktivitets-seminarier

Missa inte att anmäla dig till något av våra produktivitetsseminarium, den 24/5 i Värnamo eller den 4/6 i Anderstorp. Seminarium om hur du kan lägga grunden för framgångsrik AI!
2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.