174A1405

Intressant SharePoint-utbildning för administratörer

2024-05-02

I måndags, den 29/4, arrangerade vi på INVID en SharePoint-utbildning för administratörer som ville lära sig mer om Microsoft 365 och hur man kan skapa rätt förutsättningar för sin organisation i SharePoint Online. 

SharePoint för administratörer utbildning i Jönköping - INVID Gruppen

Utbildningen ägde rum på vårt huvudkontor i Jönköping och hölls av vår konsult Emil Rydell. Eftermiddagen bestod bland annat av att förstå och hantera rättigheter och behörigheter i SharePoint Online, hur man kan konfigurera och anpassa SharePoint-administationscentret, att använda PowerShell för att hantera uppgifter i SharePoint och att identifiera och lösa vanliga problem i SharePoint. 

SharePoint för administratörer utbildning i Jönköping - INVID Gruppen

SharePoint utbildning för administratörer i Jönköping - INVID Gruppen

Av utvärderingsblanketterna att döma var deltagarna mycket nöjda med utbildningen och dess innehåll. Vi på INVID tackar er som deltog på måndagens aktivitet och hoppas på att få träffa er mer framöver. 

Vill du också lära dig mer om SharePoint?

Tveka i så fall inte att kontakta Stefan Timbus via följande kontaktuppgifter:

Stefan Timbus

Teamledare

Stefan Timbus

Nyheter

2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.
2024-04-30

Givande Power BI introduktionsutbildning på huvudkontoret i Jönköping

I torsdags, den 25/4, samlades en grupp intresserade deltagare på vårt huvudkontor i Jönköping för att delta på vår introduktionsutbildning inom Power BI.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.