Lyft era upplevelser rejält i Pyramid via en populär Rapportgeneratorutbildning

2018-02-05

- missa inte att lära er justera och skapa nya blanketter, rapporter och mycket mer via en av våra högt certifierade konsulter!

 

 

Är ni en van användare av Pyramid? 
Är ni dessutom intresserade av att fördjupa er i hur man på egen hand exempelvis kan skapa en ny fakturalayout, ett nytt ordererkännande eller en ny redovisningsrapport?

I så fall bör vår grundutbildning i Rapportgeneratorn vara en passande kurs för er.

 

Vad lär man sig?
Under den fullmatade utbildningsdagen lär man sig att skapa och designa snygga listor, blanketter och infobilder i Pyramid. Vi kommer också att gå in på hur ni skapar egna beräkningar, hämtar in "dolda" fält med mera. Under utbildningen lär vi er även att göra justeringar och nya varianter av blanketter och rapporter.

 

Certifierad konsult
Utbildningen kommer att bedrivas av en av våra egna, högt certifierade, Pyramidkonsulter på vårt huvudkontor i Jönköping under onsdagen den 7/3.

 

 

 

 

Högt utvärderingsbetyg 
Vid vår senaste Rapportgeneratorutbildning erhöll vi det sammanfattande betyget 5,83 av 6,0 möjliga poäng i deltagarnas utvärdering.

I samma utvärdering svarade 100 % av deltagarna att de kommer ha nytta av dagens innehåll. Vi är väldigt glada över de fina omdömena och kommer självklart göra vad vi kan för att utbildningen den 7/3 ska bli minst lika uppskattad.

 

 

Läs mer och anmälan via aktivitetssite senast 21/2
Känn er varmt välkomna att anmäla er till utbildningen senast tisdagen den 21/2 via aktuell aktivitetssite som nås via ovanstående bildlänk eller via följande adress:
http://aktiviteter.jkp.invid.se/pyramid-utbildning-rapportgenerator-grund-mars-2018/Register

 

 

Frågor?
Känn er hjärtligt välkomna att kontakta INVIDs Kenneth Åhsberg via följande kontaktuppgifter om ni har några frågor om den aktuella utbildningen:

 

Lyft era upplevelser rejält i Pyramid via en populär Rapportgeneratorutbildning