Lyckad medverkan på välbesökt underleverantörsmässa

2017-11-21

INVIDs monter fylldes med besökare som var intresserade av smart industri-lösningar

Sverige största industrievent
Mässan Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent och den lockar årligen företag från hela världen inklusive ett stort antal utställare!

Även detta år samlades industrimarknaden i Jönköping som tillsammans skapade en mässa som sent skall glömmas när över 13 000 besökare fyllde mässhallarna under de fyra dagarna 14-17/11.

 

Aktiviteter
Dagarna erbjöd inte bara sociala tillställningar för att knyta kontakter. Det erbjöds även föreläsningar, intervjuer och samtal där tips och information om framtiden på internationella marknaden delades till höger och vänster.

 

Nya kontakter
INVID medverkade via en egen monter i D-hallen där besökarna kunde komma och ställa frågor, diskutera och samtala med våra representanter.

Många viktiga och nya kontakter knöts under dagarna och dessa kommer att följas upp kontinuerligt framöver.

 

 

 

Strategisk partner
Under mässan informerade vi om hur vi agerar som strategisk partner inom satsningsområdet Smart industri genom att optimera tillverkande företags verksamheter utifrån tre perspektiv; teknologi, processer och organisation.

 

Integration mot affärssystemet Pyramid
Dessutom visade vi hur vi integrerar de effektiviserande lösningarna med kundernas befintliga affärssystem, exempelvis mot Pyramid som vid flera tillfällen har erhållit utmärkelser för sin höga användarvänlighet.


Gratis säkerhetstest av ditt företags e-postmiljö!
På senare tid har det skett en dramatisk ökning av anpassade och riktade bedrägerier och bedrägeriförsök via e-post i Sverige.

Förfalskade avsändare får e-post att se ut att komma från den egna organisationen och uppmanar personer på nyckelpositioner att göra banköverföringar eller lämna
ut hemlig data.

Han den på hjärtat; hur säker är du på att just ditt företags e-postmiljö är säkrad mot sådana angrepp?

Under mässan erbjöd vi på INVID en gratis säkerhetstest av företags e-postmiljöer som endast tog ett par minuter i anspråk, något som lockade många besökare att stanna till en liten extra stund hos oss.

Missa inte att kontakta oss du också om du vill testa detta gratis trots att mässan har avslutats.

  

Bilder

Välkommen att se några av de bilder som togs av oss på INVID under Elmia Subcontractor 2019 genom att klicka på länken nedan:

Länk - Bildspel - Elmia Subcontractor

Lyckad medverkan på välbesökt underleverantörsmässa