Vad sägs om att kunna köpa Premier League 11 gånger om?

2017-06-19

- jo då, det är en möjlig effekt om svensk industri blir smart industri fullt ut och lyckas uppnå 100 % maskinutnyttjande!

 

Utmaning
Många svenska företag står idag inför utmaningen att kunna möta den globala konkurrensen och vi samtliga är väl medvetna om att vi har en hög lönekostnad i relation till många andra länder.

 

Effektivare och större mervärden
För att kompensera för det måste företagen bli effektivare och leverera större mervärden. Det är i strävan efter en större effektivitet som vi på INVID har etablerat oss som strategisk partner inom satsningsområdet ”Smart Industri”.

 

 

Beskrivande film
Missa att klicka på bilderna ovan eller nedan och därigenom starta en film som beskriver svensk industris utmaningar och som visar hur vi på INVID kan hjälpa till med att optimera verksamheters maskinutnyttjande på flera olika smarta sätt på vägen mot den önskade utnyttjandegrad.


Köpa Premier League 11 gånger om
Visst är väl tanken svindlande att vi skulle kunna köpa Premier League 11 gånger om ifall svenskt maskinutnyttjande skulle vara 100 %?

Titta på en film här om Smart industri

 

Läs mer
Välkommen att läsa mer om vårt koncept inom smart industri på vår hemsida genom att klicka på länken nedan;

Läs mer här om Smart industri

 

Personlig information
Välkommen att kontakta oss på INVID för personlig information om Smart industri genom att maila till adressen  smart.industri2017@jkp.invid.se eller kontakta Mathias Gyllensvärd enligt nedan;

• Tel.   0380-49 45 70

• Mail   mathias.gyllensvard@invid.se
 

Vad sägs om att kunna köpa Premier League 11 gånger om?