INVID bjuder in till en skräddarsydd utbildning för Systemadministratörer

2017-01-03

- lär dig hantera arbetsuppgifter som är relaterade till Pyramids systemrutiner samt underhåll och administration på ett effektivt sätt!

 

Onsdagen den 8/3
Vi på INVID har härmed det stora nöjet att bjuda in till den populära Pyramid-utbildningen för Systemadministratörer som arrangeras i Jönköping under onsdagen den 8/3 kl. 09.00-16.00.

 

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till personal inom företag som använder Pyramid och som har behov av en systemansvarig i organisationen med kunskap om hur Pyramid är uppbyggt och fungerar.

 

Vad gör en systemadministratör?
Som systemadministratör tar man hand om arbetsuppgifter som är relaterade till Pyramid systemrutiner samt underhåll och administration.

 

Stöd för övriga användare
Den person som har genomfört denna utbildning kommer att kunna utgöra ett värdefullt stöd för övriga medarbetare genom att ta hand om Pyramids systemrutiner på ett optimalt sätt.

 

 

 

Vad lär man sig under utbildningen?
Under en heldag får man såväl teoretiska som praktiska kunskaper inom bl.a. PBS administration, användare, arbetsplatser, skrivarhantering, behörighetsadministration, Windowstjänster, loggningar, optimeringar samt kontroll- och underhållsmenyer.

 

Certifierad konsult
Utbildningen kommer att bedrivas av Jakob Olsson en av våra egna, väl certifierade, Pyramid-konsulter på vårt huvudkontor i Jönköping.

 

Kostar, kostar inte
Vi på INVID tillhandahåller det material som ni behöver under utbildningen inklusive dator.
I utbildningskostnaden om  3 790 kr exkl. moms ingår även ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika.

 

Detaljerad inbjudan
Genom att klicka på länken kan ni ta del av en detaljerad inbjudan inklusive preliminär agenda som beskriver vad denna fullmatade aktivitet har att erbjuda.

Länk – Inbjudan

 

Mer information
Om ni har några frågor om den aktuella utbildningen är ni välkommen att kontakta INVIDs Jakob Olsson via följande kontaktuppgifter:

•Tel: 036-440 54 16

•Mail: jakob.olsson@invid.se

 


Anmälan senast 1 mars
Känn er varmt välkommen att registrera er bindande anmälan till utbildningen senast under onsdagen den 1 mars  via den aktuella aktivitetssiten som nås via länken nedan;

Länk – Aktivitetssite – Systemadministratör

 

 

INVID bjuder in till en skräddarsydd utbildning för Systemadministratörer