Inbjudan till Pyramid-användarträff den 23/11!

2017-11-01

- missa inte att anmäla er senast den 9/11 till en aktivitet med massor av mervärden!

Välkomna till våra nya lokaler!
Känn er hjärtligt välkommen till en populär aktivitet för Pyramid-användare, som denna gång kommer att arrangeras den 23/11 i INVIDs nyförvärvade lokaler som är belägna strax nedanför företagets huvudkontor på Batterigatan i Jönköping.

 

 

Rundabordsdiskussioner
Tanken med denna kostnadsfria aktivitet är att vi i lugn och ro skall få tillfälle att genomföra fruktbara rundabordsdiskussioner i avslappnade former och i mindre grupper om max sex personer per grupp.

Problemlösningar
Diskussionerna skall förhoppningsvis utmynna i att ni får tips om hur diverse olika problem kan lösas av någon annan besökare eller av närvarande konsulter från INVID.
Frågeställningar som inte kan lösas vid träffen kommer att drivas vidare av oss inom INVID mot Unikum för snabbast möjliga återkopplingar. 

 

 

Branschindelningar vid runda bords-diskussioner
Vid den senaste användarträffen vid ACG Gruppen i Borås, testade vi ett nytt upplägg som innebar att man fick anmäla sig till en av totalt sex olika runda bords-grupper som motsvarar de branscher som Pyramid huvudsakligen erbjuder sina tjänster mot enligt nedan:

  • Butiks- och affärskedjor
  • Entreprenadföretag
  • Handelsföretag
  • Serviceföretag
  • Tillverkande företag
  • Tjänsteföretag

Som en följd av att en klar majoritet av de medverkande kunderna tyckte att detta fungerade bra vid denna test så kommer vi jobba utifrån den modellen även denna gång. 

 

Först till kvarn - Max 30 platser!
 Kombinationen av att vi vill kunna erbjuda en så bra aktivitet som möjligt med ett begränsat antal möjliga konferensutrymmen medför att vi tyvärr måste sätta ett "tak" om 30 anmälningar. Mot den bakgrunden tvingas vi att tillämpa anmälningsförfarandet "först till kvarn".

 

Anmälan senast 9/11
Hjärtligt välkommen att läsa mer om aktiviteten och att även anmäla er snarast möjligt - inklusive val av önskat pass - senast torsdagen den 9/11 via vår aktivitetssite som ni når via nedanstående bildlänk:

 

Frågor?
Om ni har några frågor kring aktiviteten är ni välkommen att kontakta INVID: s
Thomas Bethmarker via följande alternativa kontaktuppgifter:

Inbjudan till Pyramid-användarträff den 23/11!