Lansering och kampanj på Molnbaserad lagring av backupdata

2017-05-04

- via Veeam Cloud Connect lagrar ni en kopia av era backuper i molnet utan att behöva göra stora investeringar eller underhålla komplexa lösningar.

 

Med INVIDs nylanserade Veeam Cloud Connect-tjänst kan ni på ett mycket enkelt sätt lagra en kopia av era backuper i molnet utan att behöva göra stora investeringar eller underhålla komplexa lösningar.

 

Riskminimering
I och med att en kopia av backupdatat finns hos oss på INVID minimeras risken att förlora kritisk information i händelse av en katastrof, såsom en brand eller annan incident som orsakat dataförluster i hela er IT-infrastruktur.

Via INVID:s Veeam Cloud Connect-tjänst erhålls följande:

  • En kopia av backupdatat på annan plats
    Genom tjänsten lagrar ni en kopia av ert backupdata i ett av våra säkra datacenters i Sverige. Backup-datat överförs till INVID över Internet, men även andra typer av förbindelser kan användas om så överenskommes.

  • Full kontroll
    Genom er ordinarie Veeam backup-konsol har ni full kontroll på backupdatat som ligger i Veeam Cloud Connect-tjänsten och på hur mycket lagring ni förbrukar. Med ett fåtal klick gör ni en återställning av backupdata som är lagrat lokalt eller lagrat i molnet.

  • Säker kryptering
    Backupdatat förs över till INVID med en säker och krypterad SSL-förbindelse. Ni har själva möjligheten att ange en unik krypteringsnyckel för att kryptera backupdatat redan innan det lämnar ert nätverk och under tiden som det är lagrat hos INVID.

 

Enkel anslutning 
Om ni redan har en Veeam Backup & Replication backup-infrastruktur och licenser räcker det med att addera till Veeam Cloud Connect-tjänsten från INVID via ett fåtal klick i ert egna administrativa gränssnitt, sen är ni anslutna till tjänsten.  Enklare kan det inte bli!

När ni har tecknat er för tjänsten Veeam Cloud Connect får ni anslutningsuppgifter av oss och kan sen sätta upp ett extra backup-copy-jobb som skickar en kopia av backupdatat till INVID:s Veeam Cloud Connect-tjänst.

 

Snabb återställning från lokalt disksystem
Era vanliga backup-jobb lagrar backupdata lokalt precis som vanligt och möjliggör snabb återställning från ert lokala disksystem.

 

Katastrofhantering
Om ni skulle råka ut för en katastrof så finns möjligheter att återställa hela virtuella VMs, VM filer, VM-diskar och OS-filer från INVID:s Veeam Cloud Connect-tjänst genom ett fåtal klick.

 

 

Kampanj t.o.m. 16/6 - 17
Passa på! Just nu erbjuder vi en kampanj som innebär att vi bjuder på installationskostnaden om ni beställer tjänsten senast 2017-06-16.

 

Mer information på egen hand 
Missa inte att ta del av mer detaljerad information på egen hand om den aktuella tjänsten genom att klicka på länken nedan:

Länk till PDF - Veeam Availability Suite 9.5 Cloud Connect

 

Personlig kontakt
Välkommen att kontakta Richard Wahlstedt på INVID för personlig kontakt gällande information om tjänsten, pågående kampanj, aktuell prisbild och beställning via 
tel. 036- 440 54 43 eller via E-post.

Lansering och kampanj på Molnbaserad lagring av backupdata