Välbesökt användarträff i Skövde i positiv anda

2016-09-27

INVID arrangerade två matnyttiga dagar i Skövde med fullt fokus på AMEa tillsammans med engagerade och nöjda och deltagare!

Under torsdagen den 22/9 och fredagen den 23/9 arrangerade INVID Jönköping en givande och positiv användarträff avseende den egenutvecklade applikationen AMEa.

 

Förenklad administration för arbetsmarknadsenheter
AMEa WEb är ett system som under många år har utvecklats för att förenkla och förbättra hanteringen kring administration, dokumentation samt uppföljning för arbetsmarknadsenheter.
Systemet är webbaserat, ett koncept som förutom själva programvaran också omfattar drift, lagring av data, säkerhetskopiering, kundsupport och vidareutveckling i nära kontakt med dig som användare.

 

Vad har hänt och vad är på gång?
Arrangemanget ägde rum i First Hotel Billingehus lokaler i Skövde under ledning av Magnus Ekros som har rollen som utvecklingsansvarig för AMEa inom INVID

Magnus sammanfattade bl.a. vad som hänt under det senaste året på AMEa-fronten men han passade även på att gå igenom vad som är på gång framöver.

 

 

 

Olika fokusområden
Under den inledande dagen lades fullt fokus på AMEa WEb, Personuppgiftslagen och deltagardokumentation medan det under dag nummer två gjordes en rejäl djupdykning inom ämnet SommarAME@.

 

Erfarenhetsutbyten
Rikligt med tid avsattes för erfarenhetsutbyten mellan användare och med INVIDs medarbetare på plats. Besökarna fick möjlighet att tycka till om vad AMEa levererar i nuläget och vilka möjligheter - och önskade funktioner - som man anser bör prioriteras framöver.

 

Nöjda besökare
Av utvärderingsresultaten att döma så var det en nöjd skara av besökare som lämnade Skövde efter en kombination av såväl mycket informationsintag som flitigt nätverkande.

 

Bilder
Välkommen att klicka på bilden ovan, eller länken nedan, för att ta del av ett mindre antal fotografier som förevigade det aktuella arrangemanget eller genom att klicka på länken nedan:

Bilder – AMEa-användarträff 2016

 

Lycka till!
Vi på INVID vill avslutningsvis tacka samtliga närvarande för en givande aktivitet samtidigt som vi önskar ett fortsatt stort lycka till i det praktiska nyttjandet av AMEa WEb och SommarAME@.

 

Välbesökt användarträff i Skövde i positiv anda