Vi söker Senior säljare av IT på elitnivå!

2016-11-24

- INVID satsar offensivt och utvecklas i en allt snabbare takt. Vill du hoppa på tåget och följa med på vår spännande resa?

INVID Gruppen AB är en framgångsrik IT-partner som består av ca 175 medarbetare vid totalt 11 kontor fördelat på 10 orter i södra och mellersta Sverige med en omsättning på ca 425 Mkr.

Vi verkar inom tre fokusområden; IT-infrastruktur, Molntjänster och Verksamhetsstöd och vi befinner oss i en positiv utvecklingsspiral med tillhörande goda framtidsutsikter.

 

Senior säljare
Just nu söker vi bl.a. en Senior säljare till de småländska enheterna i Jönköping, Värnamo och på Höglandet.

Se gärna filmen nedan där vi söker flera medarbetare inklusive just denna profil.

Missa inte att ta del av specifik information om just denna tjänst länge lite ner på denna sida efter det att du eventuellt har tittat på den aktuella filmen.

 

Senior säljare
Till de småländska enheterna i Jönköping, Värnamo och på Höglandet söker vi nu en affärsinriktad senior säljare. Som senior säljare hos oss på INVID skall du marknadsföra och sälja hela vårt tjänsteutbud. Den person vi söker skall ha försäljningserfarenhet av IT-relaterade lösningar, och vana att arbeta strukturerat och målinriktat med stort engagemang och drivkraft. Du bör även ha vana att arbeta med företagsledningar och känna dig trygg i att föra strategiska diskussioner.

 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att, med stort eget ansvar, hantera hela säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsframställande, och avtalsförhandlingar. Tjänsten innebär såväl prospektsbearbetning samt kundutveckling av befintliga kunder. I ditt arbete kommer du ha stöd av både specialistsäljare och konsulter.

 

Kompetenskrav
Vi söker dig som har flera års försäljningserfarenhet av IT-relaterade lösningar i kombination med en stor social kompetens. Din uppgift blir att, genom lyhördhet för kundernas branschspecifika behov, utveckla företagens processer med hjälp av våra IT-tjänster och lösningar. Detta ställer krav på både god IT-teknisk förståelse och gott verksamhetskunnande, så att du kan se kundbehov och översätta det till kundnytta med hjälp av INVIDs olika IT-lösningar. Genom gott affärsmannaskap skapar du både kundfördelar och god lönsamhet. Körkort är ett krav. Högskola- eller Universitetsstudier är meriterande men inget krav. Goda läs och skrivfärdigheter i Svenska och Engelska är ett krav. Goda kunskaper i matematik och ekonomi är meriterande.

 

Personliga egenskaper
Du är en självgående person, som gillar att spela i ett lag med kompetenta personer. Du skall ha ett starkt personligt driv, samtidigt som du skall ha lätt att samarbeta för att nå dina mål. Du motiveras av att ta ansvar och göra bra affärer. Du stimuleras av kundkontakter och ser alltid till att se möjligheter genom din initiativförmåga. Du har lätt att förstå kundens behov och att kunna se olika lösningar för dem.

Som person är du resultatdriven och gillar att utmana dig själv samtidigt som du är ödmjuk mot både kunder och kollegor. Du skall gilla att arbeta med långsiktiga relationer och attraheras av INVIDs fyra kärnvärden trygghet, effektivitet, etik & moral samt kvalitet.

 

Arbetets omfattning
Tjänsten är på heltid och med start enligt överenskommelse.

 

Ansökan
Är du redo för ovanstående utmaning och tycker att du matchar kravbilden för denna viktiga tjänst är du välkommen med din ansökan till försäljningschef Stefan Karlsmo senast den 30/12, med rubriken ”Senior säljare” via nedanstående mailadress:

stefan.karlsmo@invid.se

Välkommen med din ansökan!

Vi söker Senior säljare av IT på elitnivå!