Nu finns INVID på plats på Elmia Subcontractor

2016-11-08

- varmt välkommen att besöka oss i vår fartfyllda monter i Smålandsmontern i D-hallen!

 

Ledande mässa
Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder - en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp.

Mässan arrangeras på Elmia i Jönköping och här samlas årligen 1200 utställare från 30 länder och 15 000 besökare och i år arrangeras den 8-11 november.

 

 

 

Välkommen till vår monter i D-hallen
Vi på INVID finns på plats med egen monter i nära anslutning till Smålandsmontern D-hallen och vi på INVID erbjuder ett variationsrikt - och fartfyllt - program.

 

Det senaste + fartfylld tävling
Vi kommer presentera det senaste inom såväl Affärssystem, inklusive Pyramid 4, som Beslutsstöd för produktion och Processbaserade ledningssystem.

Till detta skall läggas en fartfylld tävling som du nog inte vill missa. Där får du nämligen ett snabbt kvitto på hur duktig du är på att bedöma ett flöde på ett optimalt sätt i en annorlunda miljö.

Den person som kör 10 varv på så lika varvtider som möjligt på vår INVID-brandade bilbana kan vinna ett fint pris från Hooks Herrgård.

 

Bilder från monterbygget
Välkommen att klicka på länken nedan för att se bilder av hur vår monter växter fram steg för steg under gårdagseftermiddagen den 7/11.

Länk - Bilder - Monterbygge

 

Registrera dig här för gratis entré
Vi på INVID gör som bekant IT enkelt, så även inför denna mässa.

Välkommen att klicka på länken för gratis entré.

Länk - kostnadsfri registrering

 

Välkommen till Elmia – vi ses i Smålandsmontern i D-hallen.

Nu finns INVID på plats på Elmia Subcontractor