Favorit i repris för uppskattad Pyramidutbildning av systemadministratörer

2016-05-04

Efter en lyckad premiär med idel nöjda deltagare bjuder nu INVID Jönköping in till ytterligare ett utbildningstillfälle som äger rum den 2/6.

 

Varmt välkommen till en färsk Pyramidutbildning hos oss på INVID. 
Denna gång handlar det om en skräddarsydd sådan för Systemadministratörer och som leds av våra egna - högt certifierade - Pyramidkonsulter.


Lyckad premiär av Pyramidutbildningen den 27/4
Premiärutbildningen den 27/4 blev uppskattad och deltagarna gav höga utvärderingsbetyg efter avslutningen av den fullmatade heldagsutbildningen.

 

Reportage

Välkommen att läsa mer om premiären av Systemadministratörsutbildningen den 27/4 genom att klicka på länken nedan.

Länk - Premiär - Systemadministratör - 27/4

 

Systemadministratör - Stöd för användaren
Som systemadministratör tar man hand om arbetsuppgifter som är relaterade till Pyramids systemrutiner samt underhåll och administration.

Den person som har genomfört denna utbildning kommer att kunna utgöra ett värdefullt stöd för övriga medarbetare genom att ta hand om Pyramids systemrutiner på ett optimalt sätt.

 

Övergripande innehåll
Under en heldag behandlas bl.a. PBS administration, användare, arbetsplatser, skrivarhantering, behörighetsadministration, Windowstjänster, loggningar, optimeringar samt kontroll- och underhållsmenyer.

 

Mer information - Anmälan senast 26 maj
Välkommen att läsa mer om denna heldagsutbildning - och även anmäla er - senast den onsdagen den 26 maj via en aktivitetssite som ni når genom att klicka på länken nedan.

Länk – Mer information om aktiviteten

 

Favorit i repris för uppskattad Pyramidutbildning av systemadministratörer