Demoladdat seminarium om ökade säkerhets- och nyttoeffekter via Windows 10 och smarta molntjänster

2016-02-17

INVID bjuder in till ett demoladdat seminarium där vi visar vilka affärsnyttor som erhålls via säkerhetslyft till Windows 10 och olika paketeringar av smarta Molntjänster inklusive Office365.

Högt betyg och kostnadsfritt
Det handlar om ett kostnadsfritt seminarium vid vårt kontor i Värnamo den 14 april. Ett liknande seminarium arrangerades i Jönköping den 24 november, en aktivitet som fick högt betyg av våra gäster.

Stor erfarenhet
Vi på INVID har stor erfarenhet inom de aktuella områdena. En av våra seniorkonsulter, Mats Gustafsson, kommer vara den person som huvudsakligen ger er svar på ett flertal kluriga frågor som vi misstänker att fler av er går och funderar på.

Säkerhetslyft via Windows 10
Under aktiviteten kommer vi bl.a. informera om Windows 10 och hur en uppgradering till detta operativsystem kan påverka er verksamhet på ett positivt sätt, inte minst ur ett säkerhetsmässigt perspektiv. Vi talar om ett rejält säkerhetslyft!

Molntjänster
Vi reder även ut begreppet Molntjänster och berättar om vilka hot och möjligheter som öppnar sig via dessa, vad man bör tänka på initialt och vilka konkreta nyttoeffekter som man erhåller.

Office365
Vi presenterade även vårt egna paketerande molntjänstutbud i allmänhet och inom Office365 i synnerhet. Vi fördjupade oss på delar av Office365 som förenklar vår arbetsdag på olika sätt och hur man väljer rätt licens för sin verksamhet.

Kläm och känn på de senaste Surfaceprodukterna
Hårdvaran är som bekant navet i Microsofts Ekosystem. Microsoft kommer att finnas på plats för att presentera för er hur ni kan ni bli ännu effektivare med hjälp av med de senaste Surfaceprodukterna. Missa inte chansen att klämma och känna på dessa under denna förmiddag

Lyckat i Jönköping 
Ett motsvarande seminarium arrangerades i Jönköping den 24 november, ett arrangemang som fick högt betyg av de intresserade besökarna.
Läs mer om seminariet i Jönköping här

Mer information
Välkommen att läsa mer och anmäla er till aktiviteten via en aktivitetssite som man når genom att klicka på länken nedan.
Länk – Mer information om aktiviteten i Värnamo

Anmälan senast 7/4 
Vi kan tyvärr endast erbjuda ett begränsat antal platser vid den aktuella aktiviteten vilket innebär att vi tvingas nyttja parollen ”först till kvarn”.

Ett tips är därför att ni gör slag i saken snarast möjligt och anmäler er redan idag.

Varmt välkommen med er anmälan!

Demoladdat seminarium om ökade säkerhets- och nyttoeffekter via Windows 10 och smarta molntjänster