Stor exponering i media kring INVIDs expansion!

2016-12-16

- Högt nyhetsvärde för vårt köp av Alpnaering ABs fastighet och att vi söker flera nya medarbetare!

Det pressmeddelande som vi på INVID distribuerade ut under onsdagen den 14 december väckte stort intresse bland media.

Expansion
Flera personer inom journalistkåren tyckte nämligen att det var intressant att kunna publicera färska nyheter som beskrev att vi på INVID expanderar på flera sätt.

 

Fastighet och nya medarbetare
Expansionen möjliggörs av att vi nyligen har köpt en grannfastighet, med tillhörande tomtmark "invid" vårt huvudkontor i Jönköping, av företaget Alpnaering AB i kombination med att vi söker ännu fler kompetenta medarbetare.

 

 

Positiv VD-kommentar
Vår VD, André Prien, ser mycket positivt på företagets utveckling och är mycket nöjd över att kunna expandera snabbt och effektivt via de nya lokalerna på Batterigatan 16 i Jönköping:

- Syftet med förvärvet av den nya fastigheten är att skapa förutsättningar för vår verksamhet att fortsätta expandera. Vi kommer att behöva såväl fler arbetsplatser som parkeringsplatser. Dessutom eventuellt ytterligare en drifthall och tack vare köpet får vi den handlingsfrihet vi behöver i detta läge. 

Den aktuella fastigheten omfattar ca 1600 kvadratmeter och i köpet ingår även tomtmarken ovanför själva byggnaden.

Tack vare det glädjande faktumet att vi tar allt större marknadsandelar så söker vi just nu även flera nya medarbetare som vill arbeta med IT på elitnivå i form av exempelvis Säljare, Pyramidkonsulter, webbutvecklare samt Infrastruktur- och kommunikationskonsulter.

Publicerade artiklar
Via länkarna nedan kan ni ta del av några av  de artiklar som skrevs utifrån det aktuella pressmeddelandet;

JAFFÄRER.SE >>

JNYTT.SE >>

JP.SE >>

 

Lediga tjänster
Välkommen att ta del av vilka kompetenser som är extra åtråvärda för oss på INVID just nu och vilka tjänster som vi kan erbjuda här >>

 

Stor exponering i media kring INVIDs expansion!