Inbjudan till INVIDs stora - och populära - utbud av Pyramid-utbildningar

2016-12-02

- Jönköpings läns största Pyramid-återförsäljare erbjuder sju intressanta utbildningar under Q1 och Q2 2017!

Deltagarna vid våra Pyramid-utbildningar under hösten och vintern 2017 gav höga betyg för såväl innehållet som för våra utbildare via genomförda enkätundersökningar.

Nu återkommer vi med sju intressanta utbildningstillfällen under första halvåret av 2017 med möjlighet att förkovra sig inom Pyramid på ett effektivt och lättsamt sätt.

 

Certifierade konsulter
Utbildningarna kommer som vanligt att bedrivas av våra egna, väl certifierade Pyramidkonsulter, på vårt huvudkontor i Jönköping.

Välkommen att ta del av vad vi erbjuder i kronologisk ordning nedan;

 

Grund-utbildning - Löpande avrop
Denna utbildning ger er en helhetsbild av Pyramid och visar hur ni orienterar er i, och använder er av, systemet på ett effektivt sätt.

Länk - Aktivitetssite Grund-utbildning

 

Ekonomi och administration - Löpande avrop
Utbildningen riktar sig till er som arbetar med såväl ekonomi som administration och nyttjar Pyramids redovisningsmodul och reskontramoduler.

Länk - Aktivitetssite Ekonomi och administration

 

Butik och kassa - 8/2
Denna helt nya utbildning vänder sig huvudsakligen till såväl systemansvariga som superusers och butikspersonal i företag som arbetar i Pyramids kassamodul.

Länk - Aktivitetssite Butik och kassa

 

Systemadministratör - 8/3
Utbildningen riktar sig till personal vars företag har behov av en systemansvarig i organisationen med kunskap om hur Pyramid är uppbyggt och fungerar.

Länk - Aktivitetssite Systemadministratör

 

Användarstudio - 22/3
Via denna utbildning får ni kunskap att redigera Pyramids dialoger genom att exempelvis ändra färg, form och text, ändra fälts inmatningsordning utefter era behov, samt lägga till egna fält i index.

Länk - Aktivitetssite Användarstudio

 

Lagerstyrning, grund - 5/4
Denna utbildning ger de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att arbeta med effektivt i Pyramids lager- och inköpsmoduler.

Länk - Aktivitetssite Lagerstyrning

 

CRM/Säljstöd - 6/4
Utbildning visar hur man ökar den personliga effektiviteten i Pyramid. Bl.a. genom att en dela information om kunder, leverantörer, produkter och projekt.

Länk - Aktivitetssite CRM

 

Först till kvarn!
I och med att vi endast kan erbjuda ett begränsat antal platser så är det ”först till kvarn” som gäller för våra populära Pyramid-utbildningar.

Sista dagen för anmälan hittar ni på varje utbildnings enskilda aktivitetssite, och för att vara säker på att få en plats rekommenderar vi att ni anmäler er så snart som möjligt.

Ni kan läsa mer om samtliga utbildningar, och även registrera era anmälningar, via vår sammanfattande aktivitetssite som nås via följande adress:

Länk - Aktivitetssite

 

Frågor?
Om ni har några som helst frågor kring utbildningarna är ni hjärtligt välkommen att kontakta INVIDs Thomas Wärmner via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 036-440 54 53

• Mail: thomas.warmner@invid.se

 

 

 Varmt välkommen till INVID och våra populära Pyramid-utbildningar!

 

 

 

 

Inbjudan till INVIDs stora - och populära - utbud av Pyramid-utbildningar