Lyckad medverkan på mässan Logistik och Affärssystem

2016-04-14

Under onsdagen den 13/4 arrangerades branschmässan ”Logistik & Affärssystem” i Värnamo. Vi på INVID medverkade på ett aktivt sätt tillsammans med fyra viktiga partners vid en välbesökt aktivitet. Utöver ett antal intressanta dialoger arrangerade vi även en lättsam Mäss-quiz som nu har fått sin rättmätige vinnare!

 

Guldpartner via samarrangemang
Tillsammans med fyra av våra partners Unikum, Sharp, LogTrade och Lexmark (F.d. ReadSoft) fanns vi på plats i en centralt belägen monter i form av en av mässans guldpartners.


Separat monter i Hardware Corner
Utöver detta ställde vi på INVID ut med en separat monter i sektionen Hardware Corner med fokus på IT-drift.


Helhetslösningar
I den förstnämnda montern presenterade vi INVID´s totala utbud med affärssystemet Pyramid som nav i kombination med helhetslösningar inom såväl logistik som utskrift/scanning och övrigt dokumentautomatiserade lösningar samt tranportadministrativa system.


Två presentationspass
Utöver monternärvaron arrangerades även två st. lyckade presentationspass med olika fördjupande teman där vi under två tillfällen fick möjlighet att presentera vårt utbud på ett mera fördjupande sätt för intresserade åhörare.

 

Elektro Elco
Ett av passen presenterades tillsammans med kunden Elektro Elco AB i Bankeryd. En av v företagets medarbetare, Erik Andersson, berättade om hur man har optimerat sitt affärssystemsnyttjande i kombination med ett smart processtänk och om hur lösningen därmed har effektiviserat deras verksamhet.

 

Mäss-quiz
Under mässan arrangerade vi och våra partners även ett lättsamt Mäss-quiz i vår monter. De rätta svaren på de sex frågorna var följande;


• Fråga 1: 2
• Fråga 2: X
• Fråga 3: X
• Fråga 4: X
• Fråga 5: X
• Skiljefråga: 3943 st.


Vinnare
Den lyckliga vinnaren är ingen mindre än Christer Rehnström från Högskolan i Halmstad. Här kommer ett stort grattis Christer från oss på Unikum, Sharp, Lexmark (F.d. ReadSoft) och LogTrade.


Spa-upplevelse på Hooks Herrgård
Priset, ett presentkort på en Spa-upplevelse på Hooks Herrgård, är snart på väg till dig i Halland!

Positiv summering och bilder
Genom att klicka på länken ovan kan man ta del av ett mindre antal bilder som förevigade denna mässdag under en aktivitet som vi och våra fyra aktuella parters kunde summera som ett riktigt positivt och lyckat samarrangemang.

Bilder - Logistik och Affärssystems mässa –  2016-04-13 - Värnamo

Lyckad medverkan på mässan Logistik och Affärssystem