Nu söker vi en säljare till Stockholmskontoret!

2017-06-22

Vill du jobba med försäljning hos oss?

INVID fortsätter att växa och söker nu dig som vill utvecklas i rollen som säljare hos oss. Vi erbjuder ett spännande jobb inom ett mycket expansivt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Det finns många som kan leverera stora volymer av PC, Mac och telefoner i kartong till en kund, men det är inte alla som kan hantera det dagliga flödet. Och precis det, det är vi riktigt vassa på! Nu växer vi och behöver bli fler – Kanske är det dig vi söker?

Vi söker en affärsinriktad säljare till vårt Invid Stockholm AB. Som säljare hos oss ska du marknadsföra och sälja ”Arbetsplats som tjänst” i form av klienter, telefoner och andra tjänster runt konceptet. Den person vi söker skall ha försäljningserfarenhet och stor förståelse för klientrelaterade lösningar och logistik. Du har vana att arbeta strukturerat och målinriktat med stort engagemang.

Arbetsbeskrivning
Du kommer med stort eget ansvar hantera hela säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsförslag och avtalsförhandlingar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har försäljningserfarenhet inom branschen eller liknande roll. Du är en självgående person, som gillar att spela i ett lag med kompetenta personer. Du skall ha ett starkt personligt driv, samtidigt som du skall ha lätt att samarbeta för att nå dina mål. Du motiveras av att ta ansvar och göra bra affärer. Du stimuleras av kundkontakter och ser alltid till att hitta den bästa lösningen för våra kunder.

Om INVID
Vi är specialister på ”Arbetsplats som tjänst” hela vägen från eget lager till kvalitetsuppföljning av genomförda leveranser och miljömedveten returhantering vid recycling eller end-of-life. Vi levererar idag tjänster och produkter inom Sverige, Norden samt EU till ett stort antal kunder. Vi levererar dessutom stödtjänster för support, licenskontroll, inköp, installation och leverans till slutanvändare - allt för en enkel och smidig arbetsplats för våra kunder.

Som anställd hos INVID kan du förvänta dig ett utvecklande och roligt jobb. Du får ett starkt varumärke i ryggen, kunniga kollegor vid din sida och meningsfulla och spännande arbetsuppgifter framför dig. För oss är våra medarbetare vår viktigaste tillgång. Därför är det viktigt för oss att vår personal får ta del av en rad olika förmåner, tillexempel kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, personalbil (för resande tjänster), subventionerad lunch samt tillgång till nya arbetsverktyg såsom dator och mobiltelefon. 

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan och kanske bli vår nya kollega i Stockholm! Vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt team.

Ansökan
Skicka din ansökan till: lennart.ekman@invid.se eller mattias.wistedt@invid.se
Frågor om tjänsten besvaras av Lennart Ekman, på 08-400 260 20

Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi en säljare till Stockholmskontoret!