Office 365

Office 365

Office i nätet

Med Office 365 får du tillgång till dina filer var som helst, online eller offline. Du arbetar alltid med de senaste programvarorna, får automatiska säkerhetsuppdateringar och kan använda webbversionen av Office med alla dess funktioner. Kontakta oss om du är intresserad av att implementera Office 365. Vi hjälper dig med:

  • Strategisk rådgivning
  • Planering och val av vilka delar i lösningen som ska implementeras
  • Migrering av befintlig plattform till Office 365
  • Integration med ert befintliga AD och synkronisering så ni fortsätter använda ett enda användar-id i er IT-lösning.

 

Managed Office 365

Detta är en tjänst där INVID tar ansvaret för att driva och underhålla er Office 365 installation. Administration och support efter implementation är det vi erbjuder i denna tjänst. Den ger ert företag produktiviteten i Office 365 utan att ni behöver hantera detta själva.

Office 365 är kraftfullt men att hantera det kan vara en utmaning. Med våra experter på Office 365 kan ni känna er i trygga händer.

Använder ni redan Office 365 och vill ha bättre service och support då är detta tjänsten för er!

Vi erbjuder nedan tjänster:

  • Vi tar hand om den dagliga hanteringen av era Microsoft Online Services konton, inklusive allt från att skapa nya konton till att ändra lösenord.
  • Vi erbjuder även fjärrsupport för er personal när de har frågor runt e-post eller runt sin mobil som är ansluten till e-posten.

IT-infrastruktur

Läs mer »

Molntjänster

Läs mer »

Verksamhetsstöd

Läs mer »