OBS! Endast två dagar kvar om ni vill hinna anmäla er till ett intressant Office 365-seminarium!

2017-09-11

- Låt oss på INVID och Microsoft visa hur ni kan erhålla ökad produktivitet och höjd säkerhet såväl internt som externt via ett mobilt och flexibelt arbetssätt!

 

Ökad produktivitet och höjd säkerhet
Vill ni kunna skapa ökad produktivitet och höjd säkerhet såväl internt som externt?

Via ett modernt verktyg som dessutom skapar möjligheter till ett mer mobilt och flexibelt arbetssätt?

 

Ännu mer verksamhetsnytta genom Office365 
Tillsammans med Microsoft bjuder vi in till ett halvdags – och kostnadsfritt seminarium – under onsdagen den 20/9 under rubriken "Ännu mer verksamhetsnytta genom Office 365!" 

 

Målgrupp
Vi vänder oss till beslutsfattare som vill veta vad nya Office 365 verkligen kan generera för mervärden till just er och era medarbetare.

Men seminariet vänder sig lika mycket till er som redan har valt lösningen men som vill ta nästa steg utöver de grundläggande funktionerna som exempelvis mail och kalender.

 

 

Säkert och mobilt
Kom till oss på INVID och få kunskap och inspiration om hur ni kan öka verksamhetsnyttan med hjälp av ett säkert och mobilt arbetssätt.

Helt enkelt genom att se hur ni bl.a. kan öka flexibiliteten i det dagliga arbetet via lösningar som gör att ni kan göra exakt samma sak – men fortfarande på ett säkert sätt – fast på resande fot om ni inte är kvar på kontoret. 

 

 

Grundläggande och nya funktioner
Under en kunskapsintensiv förmiddag i Jönköping kommer vi bjuda på massor av kunskap om nya Office 365.

Vi kommer att presentera grundläggande funktioner som exempelvis SharePoint, Skype och OneDrive.

Dessutom ett antal nya lösningar i form av bl.a. Planner, Groups, Flow och Power Apps som passar det moderna företagets behov, som skapar enklar åtkomst till information och som gör medarbetarna riktigt nöjda. 

 

Läs mer - Anmälan senast 13/9
Missa inte att läsa med om den aktuella aktiviteten - och även anmäla snarast möjligt dock senast onsdagen den 13/9 - via en separat aktivitetssite som nås genom att klicka på bilden eller länken nedan;

 

 


Läs mer om vårt Office 365-seminarium här

OBS! Endast två dagar kvar om ni vill hinna anmäla er till ett intressant Office 365-seminarium!