Inspirerande användarträff vid ett innovativt företag

2017-05-18

- den välbesökta Pyramid-aktiviteten hos ACG Gruppen i Borås den 17/5 genomsyrades av många positiva förtecken!

 

Positivt och engagerat
Det var sjunde gången i ordningen som vi på INVID bjöd in till Pyramid-användarträff och denna välbesökta aktivitet genomsyrade av givande diskussioner kring nyheter, befintliga lösningar, dagliga problemställningar och önskade lösningar.

Aktiviteten arrangerades vid det innovativa och framgångsrika företaget ACG Gruppen i Borås och det stora antalet kundrepresentanter från flera olika företag agerade på ett positivt och engagerat sätt.

 


Mingel och välkomnande
Träffen startade med registrering, kaffe, fralla och mingel där alla fick chansen att lära känna varandra.
Efter detta hälsade INVIDs Thomas Bethmarker samtliga välkomna och presenterade dagens värdar från ACG Gruppen, medverkande affärssystemskonsulter från INVID samt dagens agenda.

 

Heta Pyramidnyheter
Därefter var det dags för Unikums representant Michael Nilsson att ta till orda för att demonstrera ett antal spännande Pyramidnyheter på ett uppskattat sätt.


Givande rundabordsdiskussioner
Efter detta följde givande rundsbordsdiskussioner under ledning av INVIDs fyra medverkande affärssystemkonsulter, nämligen Ann Gustafsson, Jakob Olsson, Joakim Hermansson och Thomas Wärmner.Tre branschinriktningar
De fyra grupperna fokuserade på följande tre olika branschinriktningar;

• Handelsföretag

• Serviceföretag

• Tillverkande företagProblemlösningar

Diskussionernas syfte var att deltagarna skulle få tips om hur diverse olika problem kan lösas av närvarande konsulter från INVID eller av någon annan besökare.
Frågeställningar som inte kunde lösas vid träffen kommer att drivas vidare av oss inom INVID mot Unikum för snabbast möjliga återkopplingar.
 

Lunch, företagspresentation och rundvandringar
Efter en smakfull lunch var det sedan dags för en företagspresentation av ACG Gruppens CFO Lars Lilja tätt följt av rundvandringar i det framgångsrika företagets intressanta produktion.

 

 

Fortsatta diskussioner, utvärdering och gåva
Efter avslutande gruppdiskussioner avslutades aktiviteten med en sedvanlig enkätundersökning med syfte att pejla av vad de medverkande tyckte om användarträffens upplägg och genomförande.

Som tack för sitt deltagande fick samtliga besökare med sig en påsa fyllda med såväl give aways som broschyrmaterial från både ACG Gruppen och INVID.

Högt betyg
Denna sjunde Pyramidanvändarträff fick högt betyg av besökarna i utvärderingen och vi hoppas att alla fick med sig mycket ny och användbar kunskap hem från Borås denna maj-dag.


Bilder
Klicka gärna på länken nedan om ni vill se några bilder från den aktuella aktiviteten;

Länk – Bilder – Pyramid-användarträff 2017-05-17

 

Mer information
Känn er hjärtligt välkomna att kontakta oss på INVID via tel. 036-30 88 88 om ni önskar mer information om Pyramid, våra paketerade erbjudanden och våra användarträffar.
 

 

Inspirerande användarträff vid ett innovativt företag