Inbjudningar till två fullmatade aktiviteter i Askersund

2017-05-29

Nu är det snart dags för såväl utbildning som användarträff för medarbetare vid organisationers arbetsmarknadsenheter

 

Vi på INVID utvecklar bl.a. system för organisationers arbetsmarknadsenheter med syfte att förenkla och förbättra hanteringen kring administration, dokumentation samt uppföljning för arbetsmarknadsenheter.

 

Webbaserade
De s.k. AMEa-systemen är webbaserade och utgör koncept som förutom själva programvarorna också omfattar drift, lagring av data, säkerhetskopiering, kundsupport och vidareutveckling i nära kontakt med er som användare.

Tack vare vår långa erfarenhet och solida ekonomi kan du som kund lita på koncept som är bestående och utvecklingsbara.

 

Två aktiviteter i september i Askersund
Just nu bjuder vi in till två aktiviteter som kommer att arrangeras under september månad vid Best Western Hotel Norra Vättern i charmiga Askersund.

Dels till årets användarträff som arrangeras den 21 - 22/9. Dessutom till en helt ny AMEa-utbildning som arrangeras i samma stad dagen innan användarträffen påbörjas, d.v.s. under onsdagen den 20/9.

 


Utbildningsdag 20/9
Ta chansen att medverka på denna unika utbildningsdag, en aktivitet som vi känner är en perfekt uppladdning inför AMEa-användarträff.


Övergripande agenda
Det kommer bli en fullspäckad dag där fokus kommer ligga på användbara funktioner i AMEa WEb som de flesta inte använder så mycket i nuläget.

Vi kommer också ägna tid åt rapporterna i AMEa och titta på vilka möjligheter dessa ger. Sista tim­men är det fritt fram för egna frågor som vi ska försöka besvara så gott som möjligt.

Delmoment
Vi erbjuder en hel­dags­upplevelse som kommer innehålla följande övergripande agenda;

• Vad menas med aktiviteter i AMEa WEb och hur kan dessa användas?

• Genomgång och övningar på den nya personsökningsfunktionen.

• Rapportering i AMEa WEb, vad kan jag få ut och hur?

• Ställ era egna frågor och få svar på dessa.


Läs mer och anmäl er här senast torsdagen den 7/9

Välkommen att läsa mer om utbildningen och anmäla er senast den 7/9 via en separat aktivitetssite som ni når genom att klicka på länken eller bilden nedan.

Länk – Aktivitetssite - Utbildning 20/9

 

Användarträff 21 - 22 september
Under användarträffens första dag, d.v.s. torsdagen den 21/9, kommer vi huvudsakligen att ägna åt AMEa WEb, medan vi på fredagen den 22/9 fokuserar till 100 % på SommarAME@.


GDPR - Den nya dataskyddförordningen
Hela torsdagsförmiddagen den 21/9 kommer att ägnas åt det synnerligen heta ämnet GDPR, General Data Protection Regulation.

Det handlar om den nya EU-förordningen som kommer att börja att gälla i maj nästa år och som omfattar alla EU’s medlemsstater och som kommer att ersätta nuvarande PUL (Personuppgiftslagen).

Läs mer och anmäl er här senast torsdagen den 7/9
Välkommen att läsa mer om användarträffen och anmäl er senast den 7/9 via en separat aktivitetssite  som ni når genom att klicka på länken eller bilden nedan.

Länk – Aktivitetssite - Användarträff 21-22/9

 

 

Mer information
Välkomman att kontakta INVIDs Magnus Ekros för mer information om vårt erbjudande för arbetsmarknadsenheter i allmänhet och om aktiviteterna den 20–22/9 i Askersund i synnerhet via följande alternativa kontaktuppgifter;

Tel: 036-440 54 27

Mail: magnus.ekros@invid.se 

 

Inbjudningar till två fullmatade aktiviteter i Askersund