Användarvänligt och flexibelt verksamhetssystem

2017-02-01

- Välkommen att ta del av hur företaget Autokaross i Floby AB har valt att strukturera processer, rutiner och dokument

 

Vad gör Autokaross i Floby AB?
Företaget Autokaross i Floby AB (Autokaross) utvecklar, producerar och säljer standardiserade påbyggnader med minimal miljöpåverkan avseende flak, skåp, kåpa, bilinredningar och tillbehör till lätta transportbilar.

 

AutoFlowChart
För att säkerställa sina väl definierade processer samt sitt viktiga kvalitetsledningsarbete har man valt verksamhetssystemet AutoFlowChart (AFC)  från INVID.

AFC underlättar och effektiviserar dessutom arbetet kring exempelvis ISO 9001, ISO 14 000 eller annan standard.


Publicering och dokumenthantering

AFC innehåller såväl funktioner för publicering som dokumenthantering och kan användas som en fristående applikation eller i kombination med exempelvis Microsoft SharePoint eller SharePoint Online.

Lösningen fungerar även utmärkt tillsammans med andra dokumenthanteringssystem.

 

Sammanfattande kommentar
Melker Olofgaard, Kvalitet-/ Miljö-/ IT-/ Telefoniansvarig vid Autokaross sammanfattar sina tankar om INVID som leverantör och om AFC enligt följande kommentar;

-Vi är mycket nöjda med hur INVID agerar i sin roll som leverantör till oss på Autokaross. De är kundorienterade och levererar ett användarvänligt och flexibelt verksamhetssystem. Deras egenutvecklade processhanteringslösning AutoFlowChart är ett viktigt system för oss när det gäller säkerställande av våra väl definierade processer samt vårt viktiga kvalitetsledningsarbete, säger  AB.

Tack för förtroendet
Vi på INVID tackar för förtroendet och är samtidigt glada över uppdraget att få leverera ett modern, stabilt och flexibelt processhanteringssystem till ett stabilt framgångsrikt företag som har fullt fokus på rätt kvalitet, trygghet och kontinuitet.

Läs mer
Välkommen att läsa mer om företaget Autokaross i Floby AB och lösningen AutoFlowChart via länken nedan;

Länk - Autokaross i Floby och AutoFlowChart

 

 

Användarvänligt och flexibelt verksamhetssystem