Inbjudan till ett fullmatat seminarium om Pyramid 4

2017-12-13

Har ni full koll på vilka viktiga mervärden som Pyramid 4 erbjuder och vad man bör tänka på inför en kommande uppgradering?

- om inte så tipsar vi er om att anmäla er till ett fullmatat frukostseminarium hos oss i Jönköping den 25/1!

 

Stort intresse
Det är ingen överdrift att säga att det råder ett riktigt stort intresse för de positiva effekter som erbjuds via Pyramid 4.


Modernt och flexibelt
Den nya versionen har ett modernt och flexibelt gränssnitt och som möjliggör åtkomst via såväl traditionell Windows-klient som i webbrowsern.


Effektivisering
Det nya användargränssnittet gör inte bara programmet trevligare att arbeta i, det sparar även tid och underlättar för användaren.

Omskrivna dialoger gör programmet till ett ännu bättre och modernare system med kraftfulla inställningsmöjligheter och enklare arbetsflöden.

Det finns exempelvis många möjligheter att göra egna inställningar och styra vad ni vill se i era specifika rutiner.

 

 

 

Seminarium som tar ett helhetsgrepp
Varmt välkommen till ett kostnadsfritt seminarium hos oss på INVID i Jönköping under torsdagsförmiddagen den 25/1 där vi tar ett helhetsgrepp inom detta område inklusive information om hur man kan genomföra ett uppgraderings-projekt på ett strukturerat sätt.

 

Kommande nyheter
Utöver detta kommer vi även lyfta fram vissa kommande nyheter inom Pyramid-området som våra erfarna konsulter fick ta del av i samband med Unikums återförsäljarkonferens som arrangerades i Nice under mitten av november.

 

 

 

Välkommen med din anmälan senast 18/1
Ni är varmt välkommen att läsa mer ingående om vad vi erbjuder under detta informationsrika seminarium, och även att anmäla er, via vår aktivitetssite.

Den når ni via bildlänken ovan eller via följande adress:

http://aktiviteter.jkp.invid.se/frukostseminarium-pyramid-4/Register

OBS! Vi behöver er anmälan senast torsdagen den 18 januari.

 

 

Inbjudan till ett fullmatat seminarium om Pyramid 4