Omtyckt Användarstudio-utbildning med stort engagemang

2016-09-06

- under måndagen den 5/9 arrangerades denna populära utbildning där deltagarna lärde sig att att skräddarsy Pyramid efter sina specifika behov.

 

Det var en av INVIDs alla högt certifiera Pyramidkonsulter, Ann Gustafsson, som agerade utbildare under en spännande kursdag där de intresserade - och riktigt aktiva kursdeltagarna - lärde sig att skräddarsy Pyramid efter just sina specifika behov.

Redigering av Pyramids dialoger
Ann lärde bl.a. ut hur man kan redigera Pyramids dialoger genom att ändra texter/rubriker och lägga till, flytta, färglägga och dölja fält.

Ändring av fälts inmatningsordning
Dessutom fick besökarna bl.a. lära sig att ändra fälts inmatningsordning för att anpassa den efter sina behov och där alla förändringar sedan kan sparas för en viss användare, en användargrupp eller för alla användare.

Egna fält och index
Under dagen visade Ann även hur man kan lägga till egna fält och index där fälten sedan blir sedan åtkomliga i dialoger, rapporter och sök-bilder.

Översättningar
Ett exempel på andra finesser som också behandlades under den kunskapsintensiva dagen var hur man får tillgång till språkstudion för att därefter kunna göra egna översättningar till andra språk.

Högt utvärderingsbetyg
Av utvärderingsblanketterna att döma så var det enbart mycket nöjda deltagare som lämnade INVID Jönköping efter den aktuella aktiviteten och vi vill passa på att tacka samtliga för en givande dag.

Bilder
Varmt välkommen att klicka på länken nedan för att ta del av ett antal fotografier som togs under aktiviteten den 5/9.

Bilder - Pyramidutbildning - Användarstudio

 

Fler tillfällen - läs mer
Om ni känner att detta låter som en intressant utbildning så kommer det att finnas tillfällen att genomföra denna utbildning framöver via löpande avrop.

Välkommen att läsa mer om detta via denna länk

 

Omtyckt Användarstudio-utbildning med stort engagemang