INVID erbjuder massor av spännande aktiviteter

2016-07-06

Så här i rådande i semestertider är det lätt att tro att även vi på INVID har gått ner i viloläge. Så är dock inte fallet. Just nu planerar vi nämligen för en spännande höst och vinter fylld med massor av spännande aktiviteter.

 

Vi på INVID tycker att det är känns angeläget att kunna bjuda in befintliga och presumtiva kunder till olika former av aktiviteter som utvecklar och entusiasmerar.

 

Avspänt och effektivt
Vår målsättning är att aktiviteterna skall bedrivs på ett såväl avspänt som effektivt sätt med intressanta ämnen via entusiasmerande föreläsare.

 

Planering
Just nu är vi  i full fart med att planera inför höstens och vinterns aktiviteter. Vi kan hoppas att upplägget kommer att tilltala er, och vi kommer att komplettera med ännu fler godbitar framöver, var så säkra.

 

Kronologisk ordning
Välkommen att klicka på länken nedan för att erhålla en presentation i kronologisk ordning om vilka aktiviteter som erbjuds i närtid i anslutning till våra tre småländska kontor i Jönköping, Nässjö och Värnamo

Länk - Aktivitetskalender

 


Mer information
Känna er hjärtligt välkomna att kontakta Thomas Bethmarker för att erhålla mera information om INVIDs kommande aktivitetsutbud via följande kontaktuppgifter;

• Tel: 036-440 54 13, 0723-83 54 13

• Mail: thomas.bethmarker@invid.se

INVID erbjuder massor av spännande aktiviteter