Lyft era backup- och återläsningsfunktioner till nya höjder

2016-01-29

Välkommen till ett spännande seminarium där Veeam och INVID visar hur man kan uppnå sina affärsbehov samtidigt som man minskar sina kostnader via smarta backup- och återläsningsfunktioner.

Under onsdagen den 23 mars bjuder vi på INVID och Veeam in till en spännande aktivitet i Jönköping med fokus på back up och disaster recovery.

Uppnådda affärsbehov i kombination medsänkta kostnader
Idag måste företag fungera 24/7/365 och har inte råd att ligga nere eller förlora data. Backup garanterar inte tillgänglighet, men med Veeams tillgänglighetslösning kan företag idag nå affärsbehoven samtidigt som de sänker kostnaderna.

Utnyttja hela potentialen
Om ni viker några timmar för att besöka oss under denna fullmatade aktivitet kommer vi att visa er hur ni kan utnyttja hela potentialen i er backupdata via moderna och effektiva lösningar som tar allt större marknadsandelar.

Vinn en helikopter
Visst låter väl allt detta som en riktig höjdarlösning? För att symbolisera detta lite extra tydligt har ni som besökare möjlighet att vinna en radiostyrd helikopter med en ca-längd om 30 centimeter.

Mer information
Välkommen att läsa mer och anmäla er till detta seminarium via en aktivitetssite genom att klicka på länken nedan.

Länk – Mer information om aktiviteten

Anmälan senast 16 mars
Känn er varmt välkommen att registrera er kostnadsfria medverkan senast tisdagen den 16 mars via den aktuella aktivitetssiten via länken nedan.

Länk – Mer information om aktiviteten

Lyft era backup- och återläsningsfunktioner till nya höjder