En snabb och serviceinriktad IT-partner med hög kompetensnivå

2016-02-05

Företaget August Pettersson AB anser att INVID har skapat kostnadseffektiva alternativ och tydlig struktur för att följa upp projekt, samt smidig hantering av leverantörsfakturor till en skalbar och flexibel IT-miljö.

August Pettersson AB (APM) är ett väletablerat företag inom verkstadsindustrin i Europa. Verksamheten startades upp i Värnamo redan kring 1930-talet som ett enmansföretag med inriktning på tillverkning av industrimodeller för gjutning.

Affärsområden
I dagsläget fokuserar företaget på tre affärsområden som baserar på kontrollfixturer, formfräsning och friformsmätning mot verkstadsindustrin och bilindustrin.

Viktig roll
INVID har fått förmånen att spela en viktig roll i APMs IT-miljö gällande affärssystemet Pyramid.

Man har bl.a. skräddarsytt optimerade lösningar för verksamheten inom exempelvis fakturering, projekthantering, samt uppföljning och tidsstämpling.  

Många mervärden
Företaget anser att INVID har skapat kostnadseffektiva alternativ och tydlig struktur för att följa upp projekt, samt smidig hantering av leverantörsfakturor till en skalbar och flexibel IT miljö.

Kostnadseffektivitet och tydlig struktur

- Jag upplever INVID som en snabb och serviceinriktad IT-partner med hög kompetensnivå.  Deras höga verksamhetskompetens och snabbhet i kombination med smarta och innovativa lösningar skapar trygghet för oss.

 Detta utgör ett viktigt stöd för oss i vår målsättning om fortsatt stark utveckling av kontrollfixturer för exempelvis bilindustrin, säger Carina Tedenby, Ekonomi- och administrationsansvarig vid APM.

Noga utvald
Vi på INVID tackar för förtroendet och är glada över att få agera i rollen som en noga utvald IT-partner åt ett expansivt och framgångsrikt företag inom konkurrensintensiv bransch.

Mer information
Om ni läsa mer om August Pettersson AB och de aktuella lösningarna är ni välkomna att klicka på länken nedan:

Läs mer här – Success Story - APM

En snabb och serviceinriktad IT-partner med hög kompetensnivå