Unikum och INVID bjuder in till en utvecklande Pyramid-användarträff

2016-12-09

- ni missar väl inte att anmäla er till en riktigt spännande aktivitet hos ACG Gruppen AB i Borås den 17/5?

 

Populär aktivitet
Känn er hjärtligt välkommen till denna populära aktivitet för Pyramid-användare, ett arrangemang som denna gång kommer att arrangeras vid det innovativa företaget ACG Gruppen AB i Borås på Norges nationaldag den 17/5.

 

Rundabordsdiskussioner
Tanken med denna kostnadsfria aktivitet är att vi i lugn och ro skall få tillfälle att genomföra fruktbara rundabordsdiskussioner i avslappnade former - och i mindre grupper om max sex personer per grupp.

 

Problemlösningar
Diskussionerna skall förhoppningsvis utmynna i att ni får tips om hur diverse olika problem kan lösas av någon annan besökare eller av närvarande konsulter från INVID eller en representant från Unikum som också kommer att medverka.

Frågeställningar som inte kan lösas vid träffen kommer att drivas vidare av oss inom INVID och Unikum för snabbast möjliga återkopplingar.

 

Nyhet - Branschgrupper
Efter önskemål från deltagare vid den föregående användarträffen vid Willa Nordic i Stockaryd den 23/11 så testar vi denna gång med att man får anmäla sig till någon av de sex branscher som Pyramid huvudsakligen erbjuder sina tjänster mot.

Det innebär att de tre intresseområdena Administration och ekonomi, Lager och logistik samt Projekt byts ut mot de sex aktuella branscherna enligt nedan:

  • Entreprenadföretag
  • Butiks- och affärskedjor
  • Handelsföretag
  • Tillverkande företag
  • Tjänsteföretag
  • Serviceföretag

 

I och med att vi på INVID vill stå för maximal flexibilitet så är tanken att man – om man så önskar - skall kunna hoppa in i en annan grupp under eftermiddagen.

 

Heta nyheter och rundvandring
Inte nog med det, utöver ovanstående diskussionsforum kommer vi på INVID - och en representant från Unikum - att inleda aktiviteten med att berätta om de hetaste Pyramid- nyheterna.

Efter en smakfull lunch kommer vi att fokusera en stund på dagens värd ACG Gruppen AB där vi bl.a. kommer att erhålla en företagspresentation från företagets ledning.

Utöver detta kommer vi att visas runt i företagets lokaler via samma gruppindelningar som vi haft under förmiddagen. Allt för att vi skall kunna fokusera på våra respektive branscher även under denna aktivitet.

Dagen rundas sedan av via ett avslutande pass med rundabordsdiskussioner och utvärderingar innan vi skiljs åt för dagen ca kl. 16.00.

 

Anmälan senast 3/5
Hjärtligt välkommen med er anmälan snarast möjligt - inklusive val av önskat pass - senast onsdagen den 3/5 via
vår aktivitetssite som ni når via nedanstående grönmarkerade adress:

Länk - Aktivitetssite

 

Först till kvarn - max 30 platser!
Kombinationen av att vi vill kunna erbjuda en så bra aktivitet som möjligt med ett begränsat antal möjliga konferensutrymmen medför att vi tyvärr måste sätta ett ”tak” om 30 anmälningar. Mot den bakgrunden tvingas vi att tillämpa anmälningsförfarandet ”först till kvarn”.

 

Frågor? 
Om ni har några frågor kring utbildningen är ni välkommen att kontakta INVIDs Thomas Bethmarker via följande kontaktuppgifter:

Unikum och INVID bjuder in till en utvecklande Pyramid-användarträff