En flexibel IT-partner med hög kompetens och servicenivå

2016-04-27

Mared är en framgångsrik aktör med fokus på kvalitetsmaskiner för träberarbetning, återvinning, energi och eftermarknad i syfte att stärka kundernas lönsamhet. De anser att INVID har en hög kompetens och service nivå som företagets IT-partner knutet till affärssystemet Pyramid.

Bakgrund
Mared består idag av Mared AB, Mekankomponenter AB och Klövergatan AB. De är specialister på träberarbetning och återvinning och har arbetat med detta sedan 60-talet. Koncernen arbetar tillsammans med andra maskinleverantörer som kan sin sak, och som ligger i den tekniska frontlinjen och har lång erfarenhet inom sina respektive områden.

Driftsäkerhet
Driftsäkra maskiner från världsledande tillverkare tillsammans med ett välutbyggt servicenät borgar för att man ska få ut mesta möjliga av investeringen via Mared. Det handlar om skräddarsydda helhetslösningar som ökar lönsamheten och trygga serviceavtal som ökar driftsäkerheten.

Mål
Mareds målsättning är att ge rätt utrustning och service som ger mervärden och som i sin tur ökar konkurrenskraften. Detta medför att kunderna kan fokusera på verksamheten och bli ännu mer lönsamma.

Mångfacetterade verksamheter
Mared fokuserar, och förser träbearbetningsindustrier och återvinningsanläggningar, med smarta lösningar. Företaget Mekom i sin tur fokuserar på maskinskydd. AET erbjuder dörrautomatik till slagdörrar, skjutdörrar och kompletta sjukhusdörrar i Sverige.

Vi talar om tre företag som framgångsrikt jobbar inom följande områden;

  • Träbearbetning
  • Återvinning & Energi
  • Eftermarknad & Tillbehör
  • Service
  • Begagnat

Industri
Mekankomponenter riktar sig mot industrin. Företaget hjälper till med att hitta lösningar inom allt från produktutveckling till lagerhållning av standardprodukter eller specialkonstruktioner.

Möbelindustrin
Möbelindustrin är stark i Småland och med jättar som IKEA, Kinnarps och flera kök- och badrumstillverkare så finns det en stor marknad för industrileverantörer. Mared-koncernen utgör en viktig spelare i detta sammanhang.

INVIDs leverans
INVID agerar som IT-partner till i stort sett allt som relaterar till affärssystemet Pyramid. Vi talar i detta sammanhang om exempelvis utveckling och support inom CRM och Phone edition tjänster. Dessutom agerar INVID som en frekvent utbildningspartner åt Mared inom det aktuella området.

Hög kompetens och servicenivå
Ulla Samuelsson, CFO vid Mared AB, säger att hon anser att INVID har hög kompetens och servicenivå som företagets IT-partner inom affärssystemsområdet. Via smarta och innovativa lösningar har INVID lagt grunden, och utvecklat, ett affärssystem som utgör ett viktigt stöd för hela verksamheten.

Mer information
Välkommen att läsa mer om Mared AB och de aktuella lösningarna från INVID genom att klicka på länken nedan:

Läs mer här – Success Story – Mared AB

En flexibel IT-partner med hög kompetens och servicenivå