Inbjudan till en utvecklande workshop inom ekonomistyrning i Pyramid den 29/5

2018-03-23

- upptäck hur man kan väcka intresse och skapa nyfikenhet för beslutsunderlag åt exempelvis ledningsgrupper via intressanta rapporteringar om ekonomiska parametrar!

Beslutsunderlag via intressanta rapporteringar
Hur hämtar man bra och överblickbar information för underlag till ekonomiska månadsrapporter på ett smidigt sätt i Pyramid?

Vi på INVID har nöjet att bjuda in till en workshop där vi visar - och Ni diskuterar - kring hur man kan väcka intresse och skapa nyfikenhet för beslutsunderlag för exempelvis ledningsgrupper via intressanta rapporteringar om ekonomiska parametrar i det aktuella affärssystemet.

 

 

 

Målgrupp 
Huvudsaklig målgrupp för denna aktivitet är VD och ekonomichef och för att kunna säkerställa optimal kvalitet på denna workshop har vi satt ett max deltagarantal till åtta personer.

Aktiviteten kommer att arrangeras på INVID Jönköpings huvudkontor i Jönköping den 29/5 kl. 09.00-14.00 och den leds av två personer.

 

 

 

Erfarna ledare 
En av dessa personer är Ann Gustafsson som är en av våra högt certifierade Pyramid-konsulter med ekonomisk spetskompetens
Dagens andre handledare är Maria Burman som har mångårig erfarenhet från ett antal olika verksamheter i roller som såväl controller som ekonomichef.

 

Fokus och upplägg 
Fokus kommer bl.a. att läggas på att hitta parametrar i Pyramid som är intressanta för ledningen så att man får en klar bild över nuläget i verksamheten och vad man bör satsa på framöver.

Workshopen kommer att startas upp genom att Ann och Maria visar ett exempel på hur en informativ månadsrapportering kan presenteras för en ledningsgrupp på ett intressant sätt.

 

Uppdelning i grupper
Efter denna gemensamma inledning delas deltagarna upp i två grupper om fyra personer vardera där det kommer att handla om såväl diskussioner som praktiska övningar. 

För att vi skall kunna jobba så verklighetsnära som möjligt önskar vi att samtliga medverkande tar med sig en egen dator.

 

 

 

Kostnad och önskemålsunderlag 
Workshopen kostar 3 900 kr exkl. moms. I kostnaden ingår ankomstfika och lunch.

Om ni har specifika önskemål om något utöver punkterna ovan som ni vill beröra gällande Pyramid kommer vi att distribuera ut ett önskemålsunderlag till samtliga anmälda deltagare under måndagen den 21 maj. 

Vi önskar sedan att erhålla era respektive önskemål i retur senast den 24/5.

 

Anmälan senast 18 maj! 
Känn er varmt välkommen att registrera er bindande anmälan senast fredagen den 18/5 via den aktuella aktivitetssiten som nås via följande adress:

Länk - Aktivitetssite

 

 

 

Frågor? 
Om ni har några frågor kring denna workshop är ni välkommen att kontakta INVIDs Maria Burman via följande kontaktuppgifter:

  • Tel: 036 - 440 54 34

 

 

Inbjudan till en utvecklande workshop inom ekonomistyrning i Pyramid den 29/5