Morgonpigga besökare visade stort intresse för Pyramid 4

2018-01-26

- en stor skara besökare fick värdefull information om affärssystemets nya version!

 

Välbesökt
Under torsdagsmorgonen den 25/1 arrangerade INVID Jönköping ett välbesökt frukostseminarium med fullt fokus på Pyramid 4.

 

Modernt och flexibelt
De drygt 30 intresserade besökarna fick insikt i att den nya versionen har ett modernt och flexibelt gränssnitt och som möjliggör åtkomst via såväl traditionell Windows-klient som i webbrowsern.

 

 

Effektivisering
Det nya användargränssnittet gör inte bara programmet trevligare att arbeta i, utan sparar även tid och underlättar för användaren.

Omskrivna dialoger gör programmet till ett ännu bättre och modernare system med kraftfulla inställningsmöjligheter och enklare arbetsflöden.

Det finns exempelvis många möjligheter att göra egna inställningar och styra vad ni vill se i specifika rutiner.

 

Nice nyheter från Nice
INVIDs medarbetare Tina Johansson och Thomas Wärmner passade även på att krydda seminariets innehåll med några av de hetaste nyheterna som de två och sina övriga Pyramid-kollegor inom företaget fick sig till livs i samband med Unikums återförsäljarkonferens som nyligen genomfördes i Nice.

 

 

Höga utvärderingsbetyg
Om man skall döma av resultatet från de utvärderingsblanketter som lämnades in så gav aktiviteten mersmak för de intresserade besökarna när de lämnade Batterigatan 18 efter den matnyttiga sammankomsten.

 

Bilder
Välkommen att klicka på länken nedan för att se bilder från det aktuella seminariet;

Länk - Bildspel

Morgonpigga besökare visade stort intresse för Pyramid 4