Vad fick många molntjänstintresserade att besöka Jönköping i onsdags?

2017-09-21

- jo ett uppskattat seminarium om Office 365 med fullt fokus på viktiga kundnyttor!

 

Verksamhetsnyttor
Under onsdagsförmiddagen den 20/9 arrangerad INVID Jönköping ett välbesökt Office 365-seminarium. Arrangemanget hade fullt fokus på vilka verksamhetsnyttor som man kan erhålla tack vare ett mobilt, modernt och flexibelt arbetssätt via Office 365.


Användarvänlighet

Det handlar om användarvänliga verktyg som tillsammans med ny kunskap kan skapa ökad produktivitet och höjd säkerhet.

 

 

 

Målgrupper
Dagens målgrupp var beslutsfattare som ville veta vad nya Office365 verkligen kan generera för mervärden till dom själva och deras medarbetare.

Men seminariet vände sig lika mycket till de organisationer som redan har valt lösningen men som vill ta nästa steg utöver de grundläggande funktionerna som exempelvis mail och kalender.

Grundläggande funktioner
Under en kunskapsintensiv förmiddag bjöd Microsofts Alexander Hansson på intressant och givande kunskap om Office 365. Han presenterade allt från grundläggande funktioner som exempelvis SharePoint, Skype och OneDrive.

 

Nya funktioner och säkerhet
Dessutom demonstrerades ett antal nya lösningar i form av bl.a. Planner, Groups, Flow och Power Apps som passar det moderna företagets behov och som gör medarbetarna riktigt nöjda.

Alexander lade även stor vikt vid informationssäkerhet som har ett rättmätigt fokus i dessa dagar!

 

Steg till modern IT
INVID´s medarbetare Roger Heikenström och Niklas Précenth berättade om vårt uppskattade koncept för hur man tar nästa steg till modern IT på ett systematisk och eftertänksamt sätt.

Kostnadsfri workshop
Dagen till ära presenterades dessutom ett erbjudande som gäller t.o.m. 2017-09-29 avseende en kostnadsfri 3-4 timmar lång workshop med användare från berörda delar i organisationen för att kunna fånga alla utmaningar i det dagliga arbetet.

 

 

Högt utvärderingsbetyg
Seminariet genererade flera positiva upplevelser och av utvärderingsblanketterna att döma så var det mycket nöjda deltagare som lämnade INVID Jönköping efter den aktuella aktiviteten.

Vi är mycket glada för detta och vill passa på att tacka samtliga för en mycket givande dag.

Fotografier
Välkommen att klicka på länken nedan för att ta del av ett antal fotografier som togs under den positiva aktivieten den 20/9.

Länk - Bildspel
 

 

Vad fick många molntjänstintresserade att besöka Jönköping i onsdags?